Popis výrobku

Hledáte houpací křeslo, které přinese do vašeho interiéru šmrnc a pohodlí? Představujeme vám houpací křeslo Hoover Velvet - v šedé barvě Bluvel 14.

Šedá barva křesla dodá vašemu prostoru sofistikovanost a eleganci. Toto křeslo je navrženo tak, aby se stalo středobodem každé místnosti, ať už je to obývací pokoj, ložnice nebo kancelář. Jeho moderní design a velurové čalounění z něj činí skutečný designový klenot.

Křeslo Hoover Velvet je vyrobeno s důrazem na detail a kvalitu. Jeho rozměry 70 x 106 x 49 cm a výška sedu 54 cm zaručují maximální pohodlí a funkčnost. Toto křeslo je navíc vybaveno loketními opěrkami pro ještě větší pohodlí a funkci houpání pro relaxaci na nejvyšší úrovni.

Praktičnost tohoto křesla spočívá v jeho univerzálnosti a snadné údržbě. Jeho velikost a design se hodí do různých prostor a stylů. Funkce houpání je ideální pro odpočinek, čtení nebo sledování televize. A díky čalounění příjemného na dotek je křeslo nejen pohodlné, ale i snadno čistitelné.

Vlastnosti produktu:

  • Šedá barva → dodá vašemu interiéru sofistikovanost a eleganci.
  • Čalounění příjemné na dotek → zaručuje pohodlí a snadnou údržbu, což znamená méně starostí pro vás.
  • Funkce houpání → ideální pro relaxaci, čtení nebo sledování televize.
  • Loketní opěrky → poskytují další pohodlí a podporu, což zvyšuje celkový komfort při používání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 70 cm,

  • výška: 106 cm,

  • hloubka: 49 cm,

  • Výška sedu: 54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Skupina

velur

Typ

Bluvel 14

Provedení

Typ nožek

funkce houpání

Další informace
Pociťte radost a blaženou relaxaci s nábytkem s houpací funkcí. Řešení, které vám umožní relaxovat a uniknout od každodenního stresu. Houpání vás jemně ukolébá do náruče pohodlí a vytváří jedinečný zážitek z relaxace. Je to dokonalý způsob, jak se uklidnit, přečíst si oblíbenou knihu nebo si vychutnat chvíle samoty. Navíc nábytek s funkcí houpání vnese do vašeho interiéru harmonii a dodá mu jedinečné kouzlo. Obohaťte svůj život o tento jedinečný zážitek, kdy se čas zpomalí a vaše tělo i mysl obklopí pocit blaženého klidu.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/houpaci-kreslo-hoover-velvet---bluvel-14-seda-p-39402-1634-1634.html