Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 66 cm,

  • výška: 130-137 cm,

  • hloubka: 68 cm,

  • Výška sedu: 44-51 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

červená

Barva

černá

Provedení

Typ nožek

otočná základna

Další informace
Objevte jedinečnou funkčnost a pohodlí nábytku na otočné základně. Řešení, které posune vaše lenošení na zcela novou úroveň. Díky schopnosti otáčet se kolem své osy poskytuje pohodlný přístup do různých směrů a umožňuje vám volný pohyb. Kromě toho toto provedení šetří místo a dokonale funguje v místnostech s různými dispozicemi. Otočný nábytek také dodává interiéru jedinečný charakter a modernost.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Provedení

Mechanismus MULTIBLOCK

Další informace
Mechanismus, který umožňuje zablokovat opěradlo ve vzpřímené poloze a lze jej zablokovat v nakloněné poloze, která je považována za ideální pro relaxaci.

Doplňkové vlastnosti

Nastavitelné loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Maximální zatížení

120 kg

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

25,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

102 cm x 32 cm x 58 cm

Hodnocení zákazníků

/herni-zidle-nitro-2---cerveny---cerna-p-158220-1004-1634.1004.html