Popis výrobku

Hledáte ideální pohovku pro váš moderní obývací pokoj? Objevte gauč Valma s funkcí spaní - Grafitový samet Velluto 16 Grey.

Valma je pohovka, která vás okouzlí nejen svou funkcionalitou, ale i nádherným grafitovým sametem. Tento materiál dodává nábytku luxusní vzhled a je příjemný na dotek. Navíc, velurový povrch je velmi odolný a snadno se čistí, což z něj činí ideální volbu pro rodiny s dětmi nebo domácnosti s mazlíčky.

Pohovka Valma je vyrobena z kvalitní překližky a masivního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Sedák s vlnitými pružinami nabízí vysoký komfort sezení a spaní. Rozměry 244 x 92 x 102 cm a hloubka spací plochy 140 cm poskytují dostatek prostoru pro relaxaci nebo přespání návštěvy.

Valma je navíc vybavena praktickou skříňkou pro uložení drobností. Díky výšce nohou 16 cm je snadné udržovat pod ní čisto. Pohovka je dodávána v balení pro vlastní montáž, což umožňuje snadnou manipulaci a přizpůsobení její polohy vašim potřebám.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorný design → Gauč Valma s funkcí spaní vám nabízí dostatek místa pro pohodlné sezení i spaní. Jeho šířka 244 cm a hloubka spací plochy 140 cm zaručí komfort pro tři osoby. Ideální pro rodinné filmy nebo přátelské setkání.
  • Odolná konstrukce → Korpus gauče je vyroben z překližky, konstrukce je ze dřeva a nožičky z masivu, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tento nábytek je volně stojící, takže ho můžete umístit kdekoliv ve vašem obývacím pokoji.
  • Pohodlné sezení → Sedák gauče je vybaven vlnitými pružinami, které zajišťují optimální podporu a pohodlí. Výška sedadla 45 cm je ideální pro většinu lidí, takže se na gauči budete cítit pohodlně i po dlouhé době sezení.
  • Praktické úložné prostory → Gauč Valma je vybaven skříňkou, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro polštáře, deky nebo jiné předměty. Ušetříte místo a udržíte svůj obývací pokoj v pořádku.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 244 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 102 cm,

  • Spací plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

  • Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

grafit

Typ

Velluto 16

Skupina

velur

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

45 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

86 cm x 32 cm x 204 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

48 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 60 cm x 204 cm

Hodnocení zákazníků

/gauc-valma-rozkladaci---grafitovy-samet-velluto-16-grey-p-158626-1634-1634.html