Popis výrobku

Hledáte dokonalý gauč, který spojuje styl a funkčnost? Objevte gauč Valma s funkcí spaní - béžový samet Velluto 2 Beige.

Tento gauč je skutečným skvostem v naší nabídce. Jeho béžový sametový potah Velluto 2 Beige dodá vašemu interiéru pocit luxusu a pohodlí. Jeho design je moderní a elegantní, takže se hodí do každého interiéru. Navíc, díky své neutrální barvě se snadno kombinuje s ostatními prvky vašeho bytu.

Gauč Valma je nejen krásný, ale také praktický. S rozměry 244 x 92 x 102 cm nabízí dostatek prostoru pro pohodlné sezení i spaní. Jeho konstrukce je vyrobena z pevného dřeva a překližky, což zaručuje dlouhou životnost. Navíc, gauč je vybavený vlnitými pružinami, které zajišťují maximální pohodlí při sezení.

Ale to není vše. Gauč Valma je také vybavený praktickou skříňkou pro uložení různých předmětů. A díky svým masivním nožičkám s výškou 16 cm je snadné udržovat pod ním čistotu. Navíc, gauč je volně stojící, takže ho můžete umístit kdekoliv v místnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → Gauč Valma nabízí dostatek prostoru pro tři osoby, což zaručuje pohodlí a komfort během odpočinku. Jeho šířka 244 cm, výška 92 cm a hloubka 102 cm zaručují, že se na něm pohodlně usadí celá rodina.
  • Vysoká kvalita materiálů → Korpus gauče je vyroben z překližky a konstrukce z masivního dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost a stabilitu. Sedák je vybaven vlnitými pružinami, které zajišťují optimální podporu a pohodlí.
  • Funkce spaní → Gauč Valma je vybaven funkcí spaní s hloubkou spací plochy 140 cm, což umožňuje jeho využití jako plnohodnotné lůžko pro návštěvy nebo pro příležitostné přespání.
  • Ukládací prostor → Gauč Valma je vybaven skříňkou, která nabízí dostatek prostoru pro uložení polštářů, přikrývek nebo jiných předmětů, které chcete mít po ruce, ale nechcete, aby byly na očích.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 244 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 102 cm,

  • Spací plocha: 200 x 140 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

  • Výška nohou: 16 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

krémová

Typ

Velluto 2 Beige

Skupina

velur

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

polyuretanová pěna

Korpus

překližka

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

45 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

86 cm x 32 cm x 204 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

48 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

63 cm x 60 cm x 204 cm

Hodnocení zákazníků

/gauc-valma-rozkladaci---bezovy-samet-velluto-2-beige-p-158627-1634-1634.html