Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací pohovku pro tři osoby do svého moderního obývacího pokoje? Seznamte se s naším produktem - Gauč rozkladana třímístná Romano - béžový welwet Cloud 03 / Nohy černé.

Tento gauč je skvělým doplňkem každého interiéru díky svému elegantnímu béžovému welwetu Cloud 03 a černým nohám. Jeho moderní a sofistikovaný design zajistí, že se stane středobodem vašeho obývacího pokoje.

Výroba tohoto gauče je založena na pevné dřevěné konstrukci a masivních nohách, což zaručuje jeho trvanlivost a stabilitu. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny T30, která je známá svou pohodlností a odolností. Navíc je vybaven skříňkou pro úložný prostor, který je vždy užitečný.

Jeho rozměry 212 x 75/90 x 95 cm a hloubka spací plochy 140 cm zajišťují dostatek prostoru pro odpočinek nebo spaní. Snadno se čistí a je doplněn dvěma polštáři pro extra pohodlí. Tento nábytek je volně stojící, takže ho můžete umístit kamkoli chcete v místnosti. Přidejte tento gauč do svého obývacího pokoje a vychutnejte si jeho krásu a funkčnost.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → Gauč Romano nabízí rozměry 212 x 75/90 x 95 cm, které zaručují dostatek místa pro pohodlné sezení až pro tři osoby. Ideální pro rodiny nebo pro ty, kdo rádi hostí přátele.
  • Pohodlné a praktické rozkládání → Tento gauč je vybaven systémem DL pro snadné rozkládání. Přeměna na lůžko je hračkou, což oceníte, když přijedou nečekaní hosté.
  • Vysoký komfort sezení → Sedák z polyuretanové pěny T30 zajišťuje optimální tvrdost a pohodlí. Díky tomu je gauč ideální pro dlouhé večery u televize nebo při čtení knihy.
  • Uložný prostor → Gauč Romano je vybaven praktickou skříňkou, která poskytuje dostatek místa pro uložení polštářů, dek nebo dalších potřebných věcí. Udržujte svůj obývací pokoj vždy v pořádku!

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 212 cm,

  • výška: 75/90 cm,

  • hloubka: 95 cm,

  • Spací plocha: 190 x 140 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

  • Výška nohou: 13 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Vlastnosti

snadno čistitelný materiál

Skupina

samet

Typ

Cloud 03

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

187/13/58 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Počet polštářů

2

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/gauc-rozkladana-trimistna-romano---bezovy-welwet-cloud-03---nohy-cerne-p-160023-1634-1634.html