Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací gauč pro váš moderní obývací pokoj, který by měl i dostatek úložného prostoru? Seznamte se s naším výrobkem - Rozkladací gauč s úložným prostorem Gandi - zelený Hnědý samet Velluto 10 + 6.

Tento gauč je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu a funkčnosti. Jeho hnědý sametový potah dodává elegantní vzhled, zatímco tmavé ořechové nožičky přidávají nádech sofistikovanosti. Navíc, jeho volně stojící design umožňuje flexibilitu při zařizování vašeho prostoru.

Co se týče jeho funkčnosti, tento gauč je vybaven polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí. Jeho rozměry 216 x 88 x 92 cm a hloubka spací plochy 140 cm poskytují dostatek prostoru pro relaxaci. Navíc, tento gauč je vybaven úložným prostorem, což je ideální pro ukládání polštářů, přikrývek nebo jiných předmětů.

Gauč je vyroben z masivního dřeva, což zajišťuje jeho dlouhou životnost. Jeho konstrukce je navržena tak, aby byla snadno sestavitelná, s díly s namontovanými zapadkami. Navíc, tento gauč je doplněn o tři polštáře, které jsou vyplněné směsí pěnové hmoty pro další pohodlí.

Vlastnosti produktu:

  • Velkorysé rozměry → 216 x 88 x 92 cm, což zaručuje pohodlí a dostatek místa pro všechny. Ideální pro rodiny nebo pro ty, kteří mají rádi prostor a pohodlí.
  • Úložný prostor → Skříňka v gauči Gandi je praktickým řešením pro ukládání předmětů, jako jsou knihy, ovladače nebo polštáře. Udržuje váš obývací pokoj uklizený a organizovaný.
  • Pohodlné sedadlo → Polyuretanová pěna T30 v sedadle zajišťuje mimořádné pohodlí. Ideální pro dlouhé večery u televize nebo při čtení knihy.
  • Odolný a trvanlivý materiál → Hnědý samet Velluto 10 + 6 je odolný a snadno se čistí, což zaručuje dlouhou životnost tohoto nábytku. Navíc je tento materiál velmi příjemný na dotek, což zvyšuje komfort užívání.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 216 cm,

  • výška: 88 cm,

  • hloubka: 92 cm,

  • Spací plocha: 190 x 140 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Typ

Velluto 10 Dk Green

Typ

Velluto 6 Espresso

Barva

hnědá

Barva

zelená

barevné provedení

Barva nožiček

ořech tmavý

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

187/20/57 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Počet polštářů

3

Další modely ze stejné kolekce

ne

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/gauc-rozkladana-s-uloznym-prostorem-gandi---zeleny-hnedy-samet-velluto-10---6-p-159771-1634-1634.html