Popis výrobku

Hledáte ideální rozkládací gauč s úložným prostorem pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším produktem - Gandi, v béžově hnědém sametu Velluto 3 + 6.

Tento gauč je nejen funkční, ale také skvěle vypadá. Jeho bezově hnědý sametový potah Velluto 3 + 6 dodává pocit luxusu a elegance. Jeho tmavě ořechové nožky z masivu dokonale doplňují celkový design, což ho činí ideálním kouskem nábytku pro jakýkoliv moderní obývací pokoj.

Gandi gauč je vysoce funkční a praktický. Jeho rozměry 216 x 88 x 92 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlné sezení až pro tři osoby. Jeho sedák z polyuretanové pěny T30 zaručuje pohodlí i při dlouhodobém použití. Navíc, tento gauč je vybaven úložným prostorem, což je ideální pro ukládání polštářů, dek a dalších předmětů.

Co se týče jeho konstrukce, je vyroben z dřeva, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho samostatný design umožňuje flexibilní umístění v místnosti. A co je nejlepší? Můžete ho snadno složit a rozložit díky zapadkám, které jsou již namontované. Skutečně ideální volba pro každý moderní domov.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry → Gandi rozkládací gauč s úložným prostorem nabízí dostatek místa pro pohodlné sezení až tří osob. Jeho rozměry 216 x 88 x 92 cm zaručují komfort i pro delší relaxaci.
  • Úložný prostor → Využijte skříňku v gauči pro ukládání polštářů, dek nebo časopisů. Udržujte svůj obývací pokoj vždy v perfektním pořádku.
  • Rozkládací funkce → Gandi gauč se snadno a rychle rozkládá na širokou spací plochu o hloubce 140 cm. Ideální pro přespání hostů nebo pro pohodlný filmový večer.
  • Kvalitní materiály → Konstrukce z masivního dřeva a sedák z polyuretanové pěny T30 zaručují dlouhou životnost a pohodlí. Potah gauče je vyroben z měkkého a odolného sametu Velluto 3 Mika v hnědé barvě, který dodá interiéru teplý a útulný vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 216 cm,

  • výška: 88 cm,

  • hloubka: 92 cm,

  • Spací plocha: 190 x 140 cm,

  • Výška sedu: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Skupina

velur

Typ

Velluto 3 Mika

Typ

Velluto 6 Espresso

Barva

hnědá

Barva

béžová

barevné provedení

Barva nožiček

ořech tmavý

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Polštáře

směs pěnové hmoty

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Rozměry

187/20/57 cm

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Typ polštáře

odnímatelný

Počet polštářů

3

Další modely ze stejné kolekce

ne

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/gauc-rozkladana-s-uloznym-prostorem-gandi---bezowo-hnedy-samet-velluto-3---6-p-159767-1634-1634.html