Popis výrobku

Hledáte dokonalý gauč, který je nejen stylový, ale také praktický? Seznamte se s naším gaučem Rozkladací s úložným prostorem Tamila.

Tento gauč je skvělou volbou pro každý interiér díky svému modernímu designu a černým kovovým nožičkám. Jeho elegantní čalounění dodá vašemu obývacímu pokoji šmrnc a zároveň nabídne pohodlné sezení pro tři osoby.

Gauč Tamila je vyroben z kvalitního dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost. Sedák s bonellovými pružinami nabízí vysoký komfort sezení. Navíc je gauč vybaven úložným prostorem a dvěma polštáři na zip, což z něj dělá nejen pohodlné, ale také funkční místo k odpočinku.

Montáž tohoto gauče je snadná díky dílům s předem namontovanými zapadkami. Jeho rozměry 120 x 200 cm z něj dělají ideální volbu pro menší i větší prostory. Ať už hledáte pohovku do obývacího pokoje nebo do hostinského pokoje, gauč Tamila je tou pravou volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Praktický úložný prostor → Rozkládací gauč Tamila je vybaven úložným prostorem, který vám umožní ukládat různé věci, jako jsou polštáře, deky nebo časopisy. Tato funkce vám pomůže udržovat váš obývací prostor čistý a organizovaný.
  • Komfort a pohodlí → Sedák gauče je vyroben z Bonellových pružin, které zaručují maximální pohodlí a podporu. Tento gauč je ideální pro dlouhé večery u televize nebo pro příjemné odpoledne s knihou.
  • Výkonná konstrukce → Konstrukce gauče je vyrobena z dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Kovové nožičky zase dodávají gauči moderní vzhled a zvyšují jeho stabilitu.
  • Snadná montáž → Gauč Tamila je dodáván s předem namontovanými západkami, což výrazně usnadňuje jeho montáž. Díky tomu můžete svůj nový gauč začít využívat téměř okamžitě po jeho doručení.

Rozměry a parametry

Rozměry

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Rozměry

188/13/63 cm

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Typ polštáře

profilovaný

Zadní strana potažena látkou

ano

Počet polštářů

2

Polštáře

na zip

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/gauc-rozkladaci-s-uloznym-prostorem-tamila-p-156539-1634-1634.html