Popis výrobku

Hledáte dokonalý rozkládací gauč, který by splňoval nejen vaše estetické požadavky, ale také by byl praktický? Seznamte se s naším produktem - Gauč Rozkladací s úložným prostorem Mikni - šedý samet hydrofobowy / buk.

Tento gauč je ideální volbou pro ty, kdo hledají elegantní a moderní nábytek. Jeho šedá sametová potahová látka dodává pocit luxusu a sofistikovanosti, zatímco masivní nožičky z buku přidávají na robustnosti a trvanlivosti. Navíc je potah vyroben z hydrofobního materiálu, takže se nemusíte bát případných skvrn.

Náš Gauč Rozkladací s úložným prostorem Mikni není jen krásný na pohled, ale také velmi funkční. Jeho rozměry 220 x 91 x 98 cm poskytují dostatek prostoru pro relaxaci a díky hloubce spací plochy 140 cm se z něj stane pohodlné lůžko pro vaše návštěvy. Skříňka s úložným prostorem je ideální pro uložení polštářů nebo peřin.

Tento gauč je navíc vybaven třemi polštáři na zip, které zvyšují jeho pohodlí a usnadňují čištění. Konstrukce z dřeva a sedák i opěradlo z polyuretanové pěny T30 zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. A díky systému rozkládání DL je přeměna gauče na lůžko otázkou několika málo okamžiků.

Vlastnosti produktu:

  • Rozkladací funkce → Gauč Rozkladací Mikni je ideální pro ty, kdo hledají komfort a flexibilitu. Jeho rozkládací funkce vám umožní rychle a snadno přeměnit obývací pokoj na ložnici pro hosty. Je to skvělá výhoda, pokud máte omezený prostor nebo často přijímáte hosty.
  • Úložný prostor → Tento gauč nabízí nejen pohodlné sezení a spaní, ale také praktický úložný prostor pro ukládání polštářů, přikrývek nebo jiných drobností. To vám pomůže udržet váš domov organizovaný a bez nepořádku.
  • Kvalitní materiály → Gauč je vyroben z vysoce kvalitního dřeva a polyuretanové pěny T30, což zaručuje jeho dlouhou životnost a vysoký komfort při sezení. Jeho hydrofobní sametový potah je odolný vůči skvrnám a snadno se čistí, což je ideální pro domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky.
  • Samostatně stojící nábytek → Tento gauč je samostatně stojící, což znamená, že ho můžete umístit kdekoli ve vašem obývacím pokoji bez nutnosti opírat se o zeď. To vám dává více možností při plánování uspořádání vašeho interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 220 cm,

  • výška: 91 cm,

  • hloubka: 98 cm,

  • Spací plocha: 190 x 140 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Zetta 303

Barva

šedá

Vlastnosti

hydrofobní materiál

Skupina

velur

barevné provedení

Barva nožek

buk

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rozkládání

Ano

DL

Úložný prostor

Ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ano

Počet polštářů

3

Polštáře

na zip

Montáž

Vlastní

díly s namontovanými zapadkami

Další informace
Jednotlivé komponenty jsou opatřeny západkami, které se přímo překrývají zasunutím jedné západky do druhé.

Hodnocení zákazníků

/gauc-rozkladaci-s-uloznym-prostorem-mikni---sedy-samet-hydrofobni---buk-p-156092-1634-1634.html