Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která dodá vašemu interiéru styl a pohodlí? Představujeme vám židli Estan s čalouněným sedákem - Inari 91 / šedý / bílý.

Tato židle je skvělým spojením elegantního designu a praktické funkčnosti. Její bílý masivní korpus a šedý čalouněný sedák dodávají interiéru moderní a svěží vzhled. Díky svým kompaktním rozměrům 45 x 98 x 43 cm se dokonale hodí do jakékoliv místnosti.

Estan židle je vyrobena z kvalitního masivu, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Šedý čalouněný sedák je nejen stylový, ale také pohodlný a praktický. Výška sedadla 45 cm je ideální pro dlouhodobé sezení, ať už jde o práci, jídlo nebo odpočinek.

Navíc, tato židle je vybavena sedákem typu Inari 91, který je známý svou vysokou kvalitou a pohodlím. Díky tomu je židle Estan ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení stylu, kvality a pohodlí. Přidejte do svého interiéru kousek luxusu s touto úžasnou židlí.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná konstrukce → židle Estan je vyrobena z masivu, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Tato výhoda vám přinese klid a jistotu, že tento kus nábytku vydrží i intenzivní využití.
  • Pohodlné sezení → čalouněný sedák z kvalitního materiálu Inari 91 přináší nejen estetický zážitek, ale také maximální pohodlí. Díky tomu se tato židle stane ideálním místem pro relaxaci nebo práci.
  • Optimální rozměry → s rozměry 45 x 98 x 43 cm a výškou sedadla 45 cm se židle Estan dokonale hodí do každého interiéru, ať už potřebujete doplnit jídelní stůl nebo pracovní kout. Flexibilita umístění přináší široké možnosti využití.
  • Univerzální design → s její bílou barvou a šedým čalouněním se židle Estan snadno hodí do různých stylů interiérů. Její jednoduchý a elegantní design obohatí jak moderní, tak tradiční prostředí, což přináší velkou hodnotu z hlediska estetiky a dekorace.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 98 cm,

  • hloubka: 43 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Inari 91

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Provedení

Korpus

masiv

Další informace
Masivní dřevo je výjimečná surovina, která poskytuje pevný základ pro korpus nábytku. Jeho přirozená pevnost a odolnost zajišťují robustní konstrukci, která vydrží mnoho let intenzivního používání. Masivní dřevo se vyznačuje také krásnou povrchovou úpravou a elegantním vzhledem, což nábytku dodává prestiž a styl. Díky své výjimečné odolnosti poskytuje nábytek z masivního dřeva nejen spolehlivou oporu, ale také dlouhotrvající kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Je ideální pro ty, kdo hledají kvalitní nábytek, který dodá jejich interiéru šarm a charakter. Když investujete do nábytku z masivního dřeva, investujete do odolnosti, krásy a dlouhodobé hodnoty.

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

15 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

56 cm x 97 cm x 56 cm

Hodnocení zákazníků

/drevena-jidelni-zidle-estan-s-calounenym-sedakem---inari-91---sedy---bily-p-156900-1016-1016.html