Popis výrobku

Hledáte židli, která by dokonale ladila s vaším interiérem a zároveň byla pohodlná? Seznamte se s naší dřevěnou židlí Azarro - hořčicová Zetta 296 / černé nohy.

Tento produkt je vizuálně působivý a zároveň praktický. Jeho hořčicová barva a černé nohy přidají vašemu interiéru šmrnc a eleganci. Čalouněný sedák je nejen stylový, ale také pohodlný, což je ideální pro dlouhé večery u stolu nebo relaxaci.

Spracování této židle je na nejvyšší úrovni. Nohy jsou vyrobeny z masivního dřeva, což zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Sedák je čalouněný pohodlnými popruhy, které zaručují maximální komfort. Rozměry 52 x 83 x 45 cm jsou ideální pro jakýkoli prostor.

Provedení operadla z dřevěné překližky dodává židli jedinečný a moderní vzhled. Tato židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitu, styl a pohodlí.

Vlastnosti produktu:

  • Stylový design → Hořčicová barva a černé nohy dodají vašemu interiéru moderní a elegantní vzhled.
  • Pohodlné sezení → Čalouněný sedák s pohodlnými popruhy zaručuje maximální komfort během sezení.
  • Kvalitní materiály → Nohy z masivního dřeva a operadlo z dřevěné překližky zaručují stabilitu a dlouhou životnost židle.
  • Univerzální rozměry → Rozměry 52 x 83 x 45 cm jsou ideální pro jakýkoli prostor, ať už jde o jídelnu, obývací pokoj nebo kancelář.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 52 cm,

  • výška: 83 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 48 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Typ

Zetta 296

Barva

hořčicová

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

Sedák

vlnité pružiny

Další informace
Vlnité pružiny jsou inovativním řešením výplně sedadel čalouněného nábytku. Vyznačují se výjimečnou pružností a trvanlivostí a poskytují bezkonkurenční pohodlí a dlouhotrvající oporu. Přizpůsobují se Vašemu tělu, rovnoměrně rozkládají hmotnost a eliminují tlak na kontaktní body. Vlnité pružiny navíc zajišťují vynikající ventilaci. Vlnité pružiny jsou nejlepším řešením pro ty, kteří si cení pohodlí, odolnosti a relaxačního odpočinku.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

polyuretanová pěna

Další informace
Zažijte jedinečné pohodlí a odolnost díky polyuretanové pěně. Jedná se o inovativní materiál, který poskytuje vynikající oporu a výjimečné pohodlí. Polyuretanová pěna je pružný a houževnatý materiál, který se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a poskytuje optimální oporu zad a pohodlné sezení po dlouhé hodiny. Její výhody nekončí pohodlím - polyuretanová pěna je také mimořádně trvanlivá a odolná proti deformaci. Díky tomu si nábytek s polyuretanovou pěnou zachovává svůj původní tvar i po intenzivním používání. Kromě toho je polyuretanová pěna hypoalergenní a snadno se čistí, takže je ideální pro alergiky.

opěradlo

dřevěná překližka

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ne

Montáž

Není vyžadována

plně smontovaný nábytek

Hodnocení zákazníků

/drevena-jidelni-zidle-azarro-s-calounenym-sedakem---horcice-zetta-296---cerne-nohy-p-153460-1016-1016.html