Popis výrobku

Hledáte dokonalý psací stůl pro vaše dítě? Objevte dětský psací stůl Julia - borovice.

Tento dřevěný psací stůl Julia je výjimečný svým přírodním designem. Jeho borovicová barva dodává interiéru teplý a příjemný vzhled. Stůl je ideální pro děti, které chtějí mít vlastní prostor pro hraní, kreslení nebo studium.

Psací stůl Julia je vyroben z masivního dřeva, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Jeho rozměry 109 x 63-96 x 55 cm jsou ideální pro dětský pokoj. Navíc, stůl má nastavitelnou výšku, takže může růst společně s vaším dítětem.

Stůl je vybaven jednou zásuvkou, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro všechny školní potřeby vašeho dítěte. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → díky rozměrům 109 x 63-96 x 55 cm se tento psací stůl snadno vejde do jakéhokoli dětského pokoje, a přitom poskytne dostatek prostoru pro psaní, kreslení nebo hraní.
  • Výškově nastavitelné nožičky → tento stůl může růst s vaším dítětem. Nastavitelná výška od 63 do 96 cm znamená, že stůl bude vždy přesně tak vysoký, jak je potřeba.
  • Masivní provedení → psací stůl je vyrobený z masivního dřeva, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. Navíc dřevo dodává teplý a přírodní vzhled.
  • Úložný prostor → stůl je vybaven jednou zásuvkou pro snadné a rychlé skladování všech potřebných věcí. To znamená, že na stole zůstane více místa pro práci a hraní.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 109 cm,

  • výška: 63-96 cm,

  • hloubka: 55 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožiček

borovice

Barva korpusu

borovice

Provedení

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Korpus

masiv

Další informace
Masivní dřevo je výjimečná surovina, která poskytuje pevný základ pro korpus nábytku. Jeho přirozená pevnost a odolnost zajišťují robustní konstrukci, která vydrží mnoho let intenzivního používání. Masivní dřevo se vyznačuje také krásnou povrchovou úpravou a elegantním vzhledem, což nábytku dodává prestiž a styl. Díky své výjimečné odolnosti poskytuje nábytek z masivního dřeva nejen spolehlivou oporu, ale také dlouhotrvající kvalitu, která obstojí ve zkoušce času. Je ideální pro ty, kdo hledají kvalitní nábytek, který dodá jejich interiéru šarm a charakter. Když investujete do nábytku z masivního dřeva, investujete do odolnosti, krásy a dlouhodobé hodnoty.

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Vybavení

Počet zásuvek

1

Doplňkové vlastnosti

Nastavitelný úhel pracovní desky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Dvouletá záruka

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

16 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

123 cm x 7 cm x 57 cm

Hodnocení zákazníků

/detsky-psaci-stul-julia---borovice-p-30446-1377-1377.html