Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou židli pro psací stůl, která bude nejen pohodlná, ale také stylizovaná? Kitty - růžová je přesně to, co potřebujete.

Kitty - růžová je skvělá volba pro každé dětské pracovní místo. Její moderní design a atraktivní růžová barva okamžitě oživí každý pokoj a dodá mu veselý a hravý vzhled. Navíc je potažena ekokůží, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.

Tato židle je vybavena kovovou základnou na kolečkách, což umožňuje snadné pohyby po místnosti. Navíc je vybavena loketními opěrkami pro maximální pohodlí během studia nebo hraní. Její rozměry 54 x 76 x 49 cm zajišťují, že se vejde do každého pokoje a poskytne dostatek prostoru pro pohodlné sezení.

Židle Kitty je nejen praktická, ale také velmi funkční. Díky své výšce sedu 44 cm je ideální pro děti různých věkových skupin. Navíc je její montáž velmi snadná, takže ji můžeš mít připravenou k použití během několika minut.

Vlastnosti produktu:

  • Moderní design → atraktivní růžová barva a stylizovaný vzhled dodají každému pokoji veselý a hravý vzhled.
  • Ekokůže → potah z ekokůže zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu.
  • Kovová základna na kolečkách → umožňuje snadné pohyby po místnosti a zvyšuje pohodlí během studia nebo hraní.
  • Výška sedu 44 cm → ideální pro děti různých věkových skupin.

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 54 cm,

  • výška: 76-86 cm,

  • hloubka: 49 cm,

  • Výška sedu: 44-54 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

růžová

Skupina

ekokůže

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Typ nožek

na kolečkách

Další informace
Zažijte novou definici pohodlí a funkčnosti s nábytkem na kolečkách. Tento inovativní nábytek vám poskytne bezkonkurenční mobilitu a snadnou přestavitelnost, díky čemuž si můžete svůj prostor libovolně uspořádat podle svých potřeb. Nemusíte se obávat obtížného přemisťování těžkého nábytku - díky kolečkům jej můžete přemisťovat bez námahy. Nábytek na kolečkách se navíc skvěle hodí do mnoha místností - obývacího pokoje, kanceláře nebo dětského pokoje. Je ideálním řešením pro ty, kteří ocení flexibilitu a možnost změny uspořádání.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

52 cm x 24 cm x 50 cm

Hodnocení zákazníků

/detska-zidle-k-psacimu-stolu-kitty---ruzova-p-30878-1644-1634.1004.1644.html