Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro vaše dítě, která je nejen pohodlná, ale také esteticky atraktivní? Seznamte se s naší dětskou postelí Comfio - šedou, 90x180, která splňuje všechny tyto požadavky.

Tato postel vás okouzlí svým jedinečným designem v podobě domečku, který poskytuje pocit soukromí a zároveň slouží jako hračka. Šedá barva je univerzální a snadno se hodí do jakéhokoli interiéru. Přední strana zásuvek v šedé barvě dodává posteli moderní vzhled.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Rozměry 97 x 166 x 187 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x180 cm. Postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku.

Velkou výhodou této postele je také dostatek úložného prostoru. Dvě zásuvky s dřevěnou přední částí, bílými boky a dnem v barvě dubu nabízí dostatek místa pro uložení hraček nebo ložního prádla. Montáž nábytku je snadná a rychlá díky balení, ve kterém je postel dodávána.

Vlastnosti produktu:

  • Samostatná sestava → Tato dětská postel Comfio je dodávána v balení pro vlastní montáž, což přináší výhodu přizpůsobení umístění postele podle vašich potřeb a prostoru.
  • Dřevěná konstrukce → Provedení postele je z kvalitního dřeva, což zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Díky tomu je postel bezpečná a odolná proti opotřebení, což je ideální pro aktivní děti.
  • Přízemní typ → Tato přízemní postel je ideální pro malé děti, které se teprve učí spát samostatně. Snadný přístup na postel a odnímatelná bezpečnostní zábrana poskytují dětem pocit bezpečí a rodičům klid.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, což přináší praktickou výhodu úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. To pomáhá udržovat pokoj vašeho dítěte uspořádaný a čistý.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---sedy--90x180-p-155877-1106-1023.1106.html