Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která by poskytla komfort a zároveň byla praktickou součástí interiéru? Objevte postel dětské domeček přízemní Comfio - grafit, 90x190.

Design této postele je nejen stylový, ale také funkční. Grafitová barva dodává posteli moderní vzhled, zatímco bílé a dubové zásuvky přidávají kontrast, který zaujme na první pohled. Dřevěná konstrukce a rozměry 97 x 166 x 197 cm poskytují dostatek prostoru pro odpočinek a hru.

Postel Comfio nabízí nejen pohodlí pro vaše dítě, ale také praktické řešení pro uskladnění. Dvě zásuvky umožňují ukládat hračky, ložní prádlo nebo oblečení, čímž ušetříte místo v dětském pokoji. Dřevěný rošt je součástí postele, což zajišťuje stabilitu a bezpečnost.

Bezpečnost je naší prioritou, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Tato funkce poskytuje klid rodičům, kteří se nemusí obávat, že by jejich dítě vypadlo z postele během spánku. Postel je dodávána v balení a je připravena k montáži, což umožňuje snadnou instalaci v domácnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Útulný dětský domeček → Postel Comfio je nejen pohodlné místo na spaní, ale také útulný domeček pro hraní. Vaše dítě bude mít pocit bezpečí a soukromí, což je klíčové pro jeho rozvoj.
  • Skvělá kvalita dřeva → Tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost proti poškození. Díky tomu bude sloužit vašemu dítěti po mnoho let.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro uložení hraček nebo oblečení. To pomáhá udržovat dětský pokoj vždy v pořádku.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Postel má odnímatelnou bezpečnostní zábranu, která zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Když vaše dítě vyroste, zábranu můžete jednoduše odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 197 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x190

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--90x190-p-155888-1106-1023.1106.html