Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která splní všechny potřeby vašeho dítěte? Seznamte se s naším produktem - postelí dětské domeček přízemní Comfio v grafitové barvě, o rozměrech 90x180.

Naše postel Comfio je nejenom praktická, ale také vizuálně atraktivní. Její moderní grafitové provedení doplněné bílými a dubovými zásuvkami na bocích a na dně, přidává na eleganci a styl. Tato postel je skvělým doplňkem do každého dětského pokoje, ať už hledáte něco pro malého dobrodruha nebo princeznu.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Její rozměry 97 x 166 x 187 cm jsou ideální pro matraci o velikosti 90x180 cm. Dětská postel Comfio je navíc vybavena dvěma prostornými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Bezpečnost vašeho dítěte je naší prioritou. Proto je postel Comfio vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zabraňuje pádům během spánku. Navíc, díky přízemnímu provedení, je tato postel ideální pro malé děti, které se teprve učí spát na "velké" posteli.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná postel Comfio → Váš dítě bude milovat tento útulný domeček, který mu poskytne bezpečný prostor pro klidný spánek a soukromí pro hraní.
  • Velikost 90x180 cm → Postel je navržena pro matraci o rozměrech 90x180 cm, což zaručuje dostatek místa pro pohodlný a klidný spánek.
  • Vyrobeno z kvalitního dřeva → Dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu postele. Dřevo je také přírodní a bezpečné pro děti.
  • Dvě zásuvky pro skladování → Postel má dvě vestavěné zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo. To vám pomůže udržet dětský pokoj v pořádku a usnadní organizaci.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

barevné provedení korpusu

grafit

Barva zásuvek - přední strana

grafit

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---grafit--90x180-p-155887-1106-1023.1106.html