Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také stylová a praktická? Seznamte se s postelí Comfio - přízemní domeček v černé barvě, rozměry 80x180.

Už na první pohled vás zaujme její jedinečný design. Tato postel vypadá jako malý domeček, který bude vašemu dítěti poskytovat nejen místo k odpočinku, ale také k hrám a dobrodružstvím. Černá barva dodává posteli moderní a elegantní vzhled, který se hodí do každého dětského pokoje.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena pro matraci o rozměrech 80x180, takže poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. K posteli patří také dřevěný rošt a dvě zásuvky pro úložný prostor, což je ideální pro ukládání hraček nebo ložního prádla.

Bezpečnost je na prvním místě, a proto je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. To znamená, že se nemusíte bát, že by se vaše dítě během spánku mohlo zranit. Navíc, díky své přízemní konstrukci je tato postel ideální pro malé děti, které teprve začínají s používáním "velké" postele.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček přízemní Comfio → Vytvoření bezpečného a pohodlného prostoru pro vaše dítě. Díky nízké výšce je ideální i pro ty nejmenší, kteří se teprve učí samostatnosti.
  • Provedení konstrukce z dřeva → Dřevěná konstrukce zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Je to záruka kvality a trvanlivosti, která vydrží i nejdivočejší dětské hry.
  • Rozměr pro matraci 80x180 → Praktický rozměr pro matraci poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte, ale zároveň šetří místo v pokoji.
  • Dvě zásuvky s dřevěnou přední částí → Poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Umožňují udržet pokoj v pořádku a zároveň jsou snadno dostupné i pro malé děti.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---cerny--80x180-p-155894-1106-1023.1106.html