Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro své dítě, která je nejen pohodlná, ale také skvěle vypadá? Seznamte se s naší postelí Comfio - Borovice, 90x200.

Tato postel vypadá jako malý domeček, což dětem dodá pocit bezpečí a soukromí. Její design je jednoduchý a elegantní, s přírodní borovicovou barvou korpusu, která dodává teplý a příjemný vzhled. Tato postel se skvěle hodí do každého dětského pokoje.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Má rozměry 97 x 166 x 207 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 90x200 cm. Díky své konstrukci nabízí dostatek prostoru pro spaní a hraní. Vybavena je také dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo ložní prádlo.

Kromě toho je tato postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což je ideální pro malé děti, které se teprve učí spát na velké posteli. Montáž je snadná a rychlá, díky balení nábytku, které obsahuje vše potřebné. S touto postelí bude váš malý miláček spát jako na obláčku.

Vlastnosti produktu:

  • Útulný dětský domeček → Tato postel Comfio vytváří pro vaše dítě bezpečné a útulné prostředí, kde se bude cítit jako v opravdovém domečku. Dětská fantazie tak může dostat nový rozměr.
  • Kvalitní borovicové dřevo → Díky použití borovicového dřeva je postel odolná a dlouhodobě slouží jako stabilní a bezpečné místo pro odpočinek vašeho dítěte.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek prostoru pro uložení hraček nebo ložního prádla. Ušetříte tak místo v pokoji.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost vašeho dítěte je na prvním místě. Odnímatelná zábrana zajišťuje, že se dítě v noci neválí z postele.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-prizemni-comfio---borovice--90x200-p-155867-1106-1023.1106.html