Popis výrobku

Hledáte ideální patrovou postel pro vaše dítě? Seznamte se s naším produktem: Comfio - šedá dětská domečková patrová postel o rozměrech 90x180.

Tato postel nejenže nabízí útulný prostor pro spánek, ale také se stane skvělým designovým doplňkem do dětského pokoje. Její moderní šedá barva a originální design ve tvaru domečku přitáhne pozornost každého dítěte a stane se centrálním bodem místnosti.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 97 x 207 x 187 cm, takže poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Kromě toho je vybavena dvěma dřevěnými rošty a dvěma zásuvkami, které poskytují extra úložný prostor.

Bezpečnost je naší prioritou, a proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou. Barva na bázi vody je ekologická, což zaručuje, že postel je bezpečná pro vaše dítě. Navíc, díky vlastní montáži můžete být jisti, že postel bude perfektně pasovat do prostoru vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Dvoupodlažní design → Tato vlastnost umožňuje maximální využití prostoru v dětském pokoji. Díky dvoupodlažnímu designu získáte místo pro hraní i odpočinek na stejném místě.
  • Ekologické provedení → Dřevo použité v konstrukci postele je ekologicky přátelské. To znamená, že se o vaše děti postaráme i o naši planetu.
  • Dvě zásuvky pro uložení → Tato postel má dvě praktické zásuvky na úschovu, které pomáhají udržovat pokoj vašeho dítěte v pořádku a zároveň nabízí snadný přístup k hračkám a knihám.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Bezpečnost je naší prioritou. Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která zajišťuje, že vaše dítě bude v noci v bezpečí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--90x180-p-155581-1106-1023.1106.html