Popis výrobku

Hledáš dokonalou patrovou postel pro své děti? Seznamte se s našim produktem - Comfio dětský domeček patrová postel v šedé barvě, 80x180.

Tato postel je vizuálně atraktivní a přináší do dětského pokoje zábavu a dobrodružství. S jejím moderním a elegantním designem ve šedé barvě se hodí do jakéhokoli interiéru. Přední strana zásuvek je také šedá, což dodává posteli jednotný a stylový vzhled.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 87 x 207 x 187, takže poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Postel je vybavena dvěma rošty a dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, což zajišťuje bezpečí dětí během spánku.

Barva zásuvek na bocích je bílá, zatímco dno zásuvek má dubovou barvu. To přidává na estetické hodnotě postele. Kromě toho je barva na bázi vody ekologická, což znamená, že je bezpečná pro vaše děti. Přední část zásuvky je dřevěná, což dodává posteli rustikální vzhled. Celkově je tato postel ideální volbou pro každého, kdo hledá funkční a esteticky přitažlivý kus nábytku pro dětský pokoj.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → zaručuje dlouhou životnost a stabilitu postele, což přináší klidnou mysl rodičům o bezpečí svých dětí.
  • Dvě vestavěné zásuvky → poskytují dodatečné úložné prostory pro hračky nebo ložní prádlo, což usnadňuje udržování pořádku v dětském pokoji.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → umožňuje snadnou přeměnu z postele pro malé děti na postel pro starší děti, což přináší dlouhodobou užitečnost a úsporu.
  • Ekologická barva na bázi vody → zajišťuje bezpečnost a zdraví vašeho dítěte, zatímco přispívá k ochraně životního prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

šedá

Barva zásuvek - přední strana

szary

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---sedy--80x180-p-155574-1106-1023.1106.html