Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která by splnila všechny vaše požadavky a zároveň byla stylová a praktická? Seznamte se s naší postelí dětské domeček patrová Comfio - Černý, 80x200.

Tato postel je skvělým řešením pro každé dětské pokoje. Černý design dodává posteli moderní a elegantní vzhled, zatímco dubové zásuvky kontrastují a dodávají celkovému vzhledu tepla. Dřevěný domeček nad postelí dodává hře vašeho dítěte nový rozměr a stává se tak nejen místem k odpočinku, ale i zábavy.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a stabilitu. Je navržena pro matraci o rozměrech 80x200 cm, takže poskytuje dostatek místa pro pohodlný spánek vašeho dítěte. Dvě zásuvky poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto je postel vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě během spánku. Kromě toho je postel vyrobena z ekologických materiálů a barvy na bázi vody, což zajišťuje, že je bezpečná pro vaše dítě i pro životní prostředí.

Vlastnosti produktu:

  • Postel dětské domeček patrová Comfio → bezpečný a pohodlný prostor pro děti, který podporuje jejich fantazii a kreativitu. Dětský pokoj se tak stává místem plným dobrodružství a zábavy.
  • Vyrobeno z dřeva → zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Dřevěná konstrukce dodává posteli přírodní vzhled a vytváří útulnou atmosféru v pokoji.
  • Rozměry 87 x 207 x 207 → poskytuje dostatek místa pro pohodlný spánek a hraní, zároveň se však vejde i do menších pokojů. Děti tak mají dostatek prostoru pro své aktivity.
  • Dvě zásuvky pro úložný prostor → umožňují snadné skladování hraček a dalších věcí, které děti potřebují mít po ruce. Díky tomu je pokoj vždy uklizený a přehledný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

černá

Barva přední části zásuvky

černá

Barva zásuvek - boky

černá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---cerny--80x200-p-155601-1106-1023.1106.html