Popis výrobku

Hledáte dokonalou patrovou postel pro vaše děti? Objevte Comfio - Borovice, 80x200, jedinečný kousek z naší kategorie Postele domečkové.

Tato postel nejenže vypadá skvěle, ale je také dokonale funkční. Její design v podobě domečku přináší do dětského pokoje hravý a přátelský vzhled. Přírodní borovicová barva dodává posteli rustikální charakter a zároveň se snadno hodí k jakémukoli interiéru.

Postel Comfio - Borovice je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má rozměry 87 x 207 x 207 cm, což je ideální pro matraci o rozměrech 80x200 cm. K posteli náleží také dvě praktické zásuvky pro uložení hraček nebo ložního prádla.

Tato postel je navíc vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, což zajišťuje bezpečí vašich dětí během spánku. Konstrukce postele je navíc navržena tak, aby byla snadná na montáž. Objevte kouzlo této dětské patrové postele a proměňte pokoj vašich dětí v místo plné radosti a pohodlí.

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická vodní báze barvy → Díky této vlastnosti je postel Comfio nejen krásná na pohled, ale také šetrná k životnímu prostředí. Váš dítě bude mít klidný spánek, zatímco vy budete mít klidnou mysl, vědět, že přispíváte k ochraně naší planety.
  • Patrový design → Dvoupodlažní design nejen šetří místo v pokoji vašeho dítěte, ale také podněcuje jeho fantazii. Může si představovat, že je na dobrodružství v džungli nebo na vrcholu hory, zatímco ve skutečnosti je bezpečně v posteli.
  • Dřevěná konstrukce → Dřevěná konstrukce zaručuje, že postel Comfio vydrží roky a roky. Je pevná, stabilní a odolná, takže se nemusíte bát, že by se postel rozpadla nebo byla nějakým způsobem poškozena.
  • Dvě zásuvky pro uložení → Postel Comfio je vybavena dvěma zásuvkami pro uložení, které usnadňují ukládání hraček, knih a dalších věcí. Tímto způsobem udržíte pokoj vašeho dítěte vždy uklizený a organizovaný.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 207 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x200

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva nožiček

borovice

Barva zásuvek - přední strana

borovice

Barva zásuvek - dno

dub

Barva korpusu

borovice

Barva zásuvek - boky

javor

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---borovice--80x200-p-155565-1106-1023.1106.html