Popis výrobku

Hledáte ideální dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také plná zábavy a dobrodružství? Objevte dětskou patrovou postel Comfio - Bílý, 90x180.

Tato postel je dokonalým řešením pro každé dětské pokojíčky. Její bílé provedení dodává prostoru svěží a čistý vzhled. Dětská postel Comfio je navíc navržena jako domeček, což přidává prvek zábavy a dobrodružství. Děti tak budou mít pocit, že jejich postel je jejich vlastní malý svět.

Postel Comfio je vyrobena z kvalitního dřeva a je dodávána v balení pro vlastní montáž. Rozměry postele jsou 97 x 187 x 187 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Postel je navíc vybavena dvěma dřevěnými zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky nebo oblečení.

Bezpečnost je naší prioritou. Postel je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou a je navržena tak, aby odpovídala všem bezpečnostním standardům. Postel je navíc ekologická, neboť je vyrobena z dřeva a použitá barva je na bázi vody. Vyberte dětskou patrovou postel Comfio - Bílý, 90x180 pro pohodlný a bezpečný spánek vašeho dítěte.

Vlastnosti produktu:

  • Výška a hloubka 187 cm → dětská postel Comfio vám nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek a zároveň se stane ústředním prvkem dětského pokoje. Děti si zamilují její domečkový design, který podněcuje jejich kreativitu a fantazii.
  • Dřevěná konstrukce → tato postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Dřevo je také přírodní a ekologický materiál, který dodá pokoji teplý a útulný vzhled.
  • Rozměr pro matraci 90x180 cm → tento rozměr je ideální pro malé i větší děti a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Matraci si můžete vybrat podle vlastních preferencí a potřeb vašeho dítěte.
  • Dvě zásuvky → postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro ložní prádlo, hračky nebo jiné předměty. Zásuvky mají dřevěnou přední část a jsou v barvě dubu, což dodává posteli elegantní vzhled.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 97 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---bily--90x180-p-155631-1106-1023.1106.html