Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která je nejen pohodlná, ale také zábavná a praktická? Seznamte se s naší patrovou postelí Comfio v bílé barvě, velikosti 80x160.

Tato postel je skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Její moderní design v podobě domečku přidává na zábavě a originalitě. Bílá barva korpusu je univerzální a snadno se kombinuje s ostatním nábytkem. Díky svým kompaktním rozměrům 87 x 187 x 167 cm se vejde i do menších pokojů.

Postel je vyrobena z kvalitního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost. Je dodávána v balení a je snadno sestavitelná. K posteli patří dvě praktické zásuvky pro uložení hraček nebo oblečení. Bezpečnostní zábrana je odnímatelná, takže postel "poroste" s vaším dítětem.

Postel je vybavena dvěma rošty a je určena pro matrace o rozměrech 80x160 cm. Zásuvky mají bílou přední stranu a dubové dno, což dodává na estetice. Kromě toho je barva na bázi vody ekologická, takže postel je šetrná k životnímu prostředí. Tato patrová postel je skvělou volbou pro každého, kdo hledá funkční a zároveň stylový nábytek do dětského pokoje.

Vlastnosti produktu:

  • Ekologická konstrukce → Postel dětské domeček patrová Comfio je vyrobena z dřeva, které je ekologické a odolné. Díky tomu je postel bezpečná pro vaše děti a zároveň přispívá k ochraně životního prostředí.
  • Optimalizace prostoru → Díky rozměrům 87 x 187 x 167 cm je tato postel ideální pro menší pokoje. Umožňuje vám ušetřit místo a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný spánek vašeho dítěte.
  • Praktické úložné prostory → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo. Tímto řešením udržíte pokoj vašeho dítěte vždy uspořádaný.
  • Odnímatelná bezpečnostní zábrana → Tato funkce zajišťuje bezpečí vašeho dítěte během spánku. Když dítě povyroste a zábrana již nebude potřebná, jednoduše ji můžete odstranit.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 187 cm,

  • hloubka: 167 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x160

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

patrové

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

Provedení

Barva na bázi vody

ekologická

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

2

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-patrova-comfio---bily--80x160-p-155625-1106-1023.1106.html