Popis výrobku

Hledáte dokonalou dětskou postel, která splní všechny vaše požadavky a zároveň bude skvělým designovým doplňkem dětského pokoje? Seznamte se s dětskou domečkovou postelí Comfio 80x180 - bílá.

Tato postel je nejen praktická, ale také nádherná na pohled. Její bílá barva a dřevěná konstrukce dodají vašemu dětskému pokoji moderní a elegantní vzhled. Díky svým rozměrům 87 x 166 x 187 cm se vejde do každého dětského pokoje.

Postel Comfio je vyrobena z dřeva, což zaručuje její pevnost a dlouhou životnost. Je vybavena odnímatelnou bezpečnostní zábranou, která chrání vaše dítě před pádem během spánku. K posteli je také dodáván dřevěný rošt a dvě zásuvky pro úložný prostor. Zásuvky mají bílou přední stranu a dubové dno, což dodává posteli jedinečný vzhled.

Dětská domečková postel Comfio 80x180 - bílá je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní a stylovou postel pro své dítě. Její konstrukce a design jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny požadavky na moderní a praktický nábytek pro děti.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná a bezpečná konstrukce → Dětská domečková postel Comfio je navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a bezpečnost pro vaše děti, díky pevnému dřevěnému provedení a odnímatelné bezpečnostní zábraně.
  • Optimální rozměry → S rozměry 87 x 166 x 187 cm, tato postel je ideální pro malé i větší děti, poskytující jim dostatek prostoru pro pohodlný spánek a hru.
  • Úložný prostor → Postel je vybavena dvěma zásuvkami, které poskytují spoustu úložného prostoru pro hračky, oblečení nebo ložní prádlo, což pomáhá udržovat pokoj vašeho dítěte uklizený a organizovaný.
  • Estetický a funkční design → S bílým barevným provedením korpusu a dubovými zásuvkami na dně, tato postel přidává elegantní a moderní dotek do každého dětského pokoje, zatímco její domečkový design podporuje kreativní hru a fantazii.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 87 cm,

  • výška: 166 cm,

  • hloubka: 187 cm,

  • Rozměr pro matrace: 80x180

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

přízemní

barevné provedení

Barva korpusu

bílá

Barva zásuvek - přední strana

bílá

Barva zásuvek - boky

bílá

Barva zásuvek - dno

dub

Provedení

Konstrukce

dřevo

Zásuvka

dřevěná přední část

Zásuvka

boky z laminované desky

Zásuvka

Dno ze sololitu

rošt

Ano

dřevěný

Množství:

1

Úložný prostor

ano

dvě zásuvky

ano

zásuvky bez pojezdů

Vybavení

Bezpečnostní zábrana

odnímatelná

Typ matrace

Není součástí

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/detska-domeckova-postel-comfio-80x180---bila-p-155905-1106-1023.1106.html