Popis výrobku

Hledáte ideální čtvercový stůl pro vaši moderní kuchyň nebo jídelnu? Objevte Tanro 80x80 cm - Dub artisan.

Tento stůl je skvělým doplňkem pro jakýkoli interiér díky svému jednoduchému a elegantnímu designu. Dub artisan barva dodává teplý a přírodní vzhled, který se snadno hodí k různým stylům interiéru. Jeho kompaktní rozměry 80 x 76 x 80 cm umožňují snadnou integraci do menších prostor.

Stůl Tanro je vyroben z kvalitního MDF a laminované desky o tloušťce 22 mm, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Navíc ABS hrana zvyšuje odolnost proti poškrábání a otěru, což znamená, že stůl zůstane krásný i po dlouhém používání.

Samostatná montáž nábytku v balení umožňuje snadnou instalaci a přizpůsobení vašim potřebám. Ať už hledáte stůl pro každodenní jídlo nebo potřebujete dodatečný prostor pro hosty, stůl Tanro 80x80 cm - Dub artisan je ideální volbou.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná laminovaná deska Tanro stůl je vyroben z 22mm laminované desky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. To znamená, že se nemusíte bát oškrábání nebo jiných poškození, které by mohly narušit jeho vzhled.
  • Kompaktní rozměry S rozměry 80 x 76 x 80 cm se stůl Tanro snadno vejde do jakéhokoli prostoru, ať už hledáte stůl do kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje. Jeho kompaktní rozměry vám umožní optimalizovat prostor a zároveň poskytnou dostatek místa pro pohodlné stolování.
  • Snadná montáž Stůl Tanro je dodáván v balení pro vlastní montáž, což znamená, že si ho můžete snadno sestavit sami a ušetřit tak na nákladech za montáž. Navíc se můžete těšit na pocit hrdosti, když ho sestavíte vlastníma rukama.
  • ABS hrana a MDF nožičky ABS hrana a MDF nožičky zaručují stabilitu a odolnost stolu. Můžete se spolehnout na to, že stůl Tanro vám bude sloužit po mnoho let bez jakýchkoli problémů.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 80

    šířka: 80 cm,

  • 76

    výška: 76 cm,

  • 80

    hloubka: 80 cm,

Více parametrů

barevné provedení

Barva nožiček

dub artisan

Barva pracovní desky

dub artisan

Provedení

pracovní deska

laminovaná deska 22 mm

nožky

MDF deska

Provedení

Hrana

ABS

Rozkládání

Ne

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

24 kg

šířka

šířka:

100 cm

Wysokość

Wysokość:

9 cm

výška

výška :

91 cm

Hodnocení zákazníků

/ctvercovy-stul-tanro-80x80-cm---dub-artisan-p-156909-1073-1073.html