Popis výrobku

Hledáte ideální taburet, který by dokonale doplnil váš interiér? Poznejte náš čalouněný taburet Palermo - šedý Inari 96.

Taburet Palermo je výrazem elegance a moderního designu. Jeho šedý potah z hrubé látky dodává místu sofistikovaný vzhled, zatímco chromované nožičky doplňují celkový moderní styl. Tento kus nábytku je ideální pro ty, kteří chtějí přidat do svého domova trochu luxusu.

Taburet Palermo je nejen stylový, ale také vynikající svou funkcionalitou. Jeho rozměry 103 x 37 x 53 cm jsou ideální pro většinu interiérů. Konstrukce z kvalitního dřeva zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Sedák z polyuretanové pěny T30 nabízí pohodlné sezení, ať už taburet používáte jako doplněk k vašemu pohovku nebo jako alternativu klasické židli.

Taburet Palermo je skvělým řešením pro ty, kteří hledají kvalitní a stylový nábytek, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru. Jeho šedý potah a chromované nožičky vytvářejí jedinečný vzhled, který dodá vašemu domovu moderní a elegantní vzhled. A díky kvalitní konstrukci a pohodlnému sedáku můžete být jisti, že tento taburet bude sloužit po mnoho let.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce Taburet Palermo je vyroben z pevného dřeva, které zaručuje dlouhou životnost a odolnost. Tento kus nábytku bude sloužit po mnoho let bez známek opotřebení.
  • Pohodlné sedadlo z polyuretanové pěny T30 Měkké a pohodlné sedadlo z polyuretanové pěny T30 zajišťuje maximální komfort při sezení. Ideální pro dlouhé večery u televize nebo při čtení oblíbené knihy
  • Chromované nožičky Elegantní chromované nožičky dodávají taburetu moderní vzhled a zároveň zvyšují jeho stabilitu. Tento stylový detail přidává na jedinečnosti a luxusu
  • Velké rozměry S rozměry 103 x 37 x 53 cm je taburet Palermo ideální pro prostorné obývací pokoje nebo ložnice. Poskytuje dostatek místa pro pohodlné sezení a zároveň nepůsobí přeplněně

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 103

    šířka: 103 cm,

  • 37

    výška: 37 cm,

  • 53

    hloubka: 53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Rodzj

Inari 96

Skupina

hrubá látka

Barva

šedá

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Hodnocení zákazníků

/calouneny-taburet-palermo---sedy-inari-96-p-154743-1634-1634.html