Popis výrobku

Hledáte ideální čalouněnou taburetku pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s naším výrobkem - Taburet čalouněná Palermo - šedý Inari 91.

Tato taburetka je skvělým doplňkem do každého interiéru, díky svému elegantnímu a modernímu designu. Šedý Inari 91 materiál dodává nábytku sofistikovaný vzhled, který se snadno kombinuje s různými styly zařízení. Chromované nožičky dodávají taburetce moderní vzhled a zároveň zajišťují její stabilitu.

Taburetka Palermo je vyrobena z kvalitního dřeva, což zajišťuje její dlouhou životnost a odolnost. Sedák je vyplněn polyuretanovou pěnou T30, která zajišťuje maximální pohodlí při sezení. Rozměry 103 x 37 x 53 cm umožňují snadnou integraci taburetky do různých prostor. Díky své praktické velikosti je tato taburetka ideální pro malé i velké místnosti.

Šedá barva a hrubá látka čalounění dodávají taburetce luxusní vzhled, zatímco polyuretanová pěna T30 zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost. Tato taburetka je nejen stylová, ale také velmi praktická a funkční. Je ideální pro ty, kteří hledají kvalitní, pohodlný a stylový nábytek.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → zaručuje dlouhou životnost a stabilitu taburetu, což přináší dlouhodobou hodnotu a spolehlivost.
  • Chromované nožičky → dodávají elegantní a moderní vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoli interiéru, zároveň zvyšují odolnost proti opotřebení.
  • Polyuretanová pěna T30 v sedáku → poskytuje vynikající pohodlí a podporu, což zlepšuje celkový zážitek z relaxace.
  • Rozměry 103 x 37 x 53 → ideální velikost pro různé prostory, což zajišťuje flexibilitu při umístění a využití.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 103 cm,

  • výška: 37 cm,

  • hloubka: 53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Inari 91

Skupina

hrubá látka

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Hodnocení zákazníků

/calouneny-taburet-palermo---sedy-inari-91-p-154741-1634-1634.html