Popis výrobku

Hledáte dokonalou čalouněnou taburetku, která přidá pohodlí a styl do vašeho obývacího pokoje? Seznamte se s taburetkou Palermo - Hnědý Inari 27.

Taburet Palermo je skvělým doplňkem do každého interiéru, díky svému modernímu a elegantnímu designu. Hnědá barva Inari 27 dodává taburetu luxusní vzhled, který okouzlí všechny návštěvníky. Chromované nožičky dodávají produktu moderní vzhled a zároveň zaručují jeho stabilitu.

Tato taburetka je vyrobena z dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Sedák je opatřen Bonellovými pružinami, které zajišťují maximální pohodlí při sezení. S rozměry 103 x 37 x 53 cm se jedná o ideální doplněk do vašeho obývacího pokoje, který nabízí dostatek místa pro odpočinek.

Čalounění je vyrobeno z hrubé látky, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Taburetka Palermo - Hnědý Inari 27 je nejen praktickým, ale také stylovým doplňkem, který zpříjemní každý interiér.

Vlastnosti produktu:

  • Robustní dřevěná konstrukce → Díky pevné dřevěné konstrukci je taburet Palermo velmi odolný a stabilní. To znamená, že vám bude sloužit po mnoho let, aniž byste museli investovat do nového nábytku.
  • Chromované nožičky → Chromované nožičky nejen zlepšují vzhled taburetu, ale také zvyšují jeho stabilitu a odolnost proti poškrábání. To znamená, že vaše podlaha bude v bezpečí, i když taburet posunete.
  • Bonellovy pružiny v sedáku → Bonellovy pružiny v sedáku zajišťují maximální pohodlí při sezení. To znamená, že i po dlouhém sezení se budete cítit pohodlně a uvolněně.
  • Rozměry 103 x 37 x 53 → Díky svým rozměrům se taburet Palermo snadno vejde do jakéhokoli prostoru. To znamená, že jej můžete umístit kdekoli v místnosti, aniž byste museli přemýšlet o dostatečném prostoru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 103 cm,

  • výška: 37 cm,

  • hloubka: 53 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

hnědá

Skupina

hrubá látka

Typ

Inari 27

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

nožičky

chromowane

Další informace
Poznejte novou úroveň elegance a stylu s nábytkem s chromovanými nohami. Náš nábytek vyzařuje sofistikovaný půvab, který dodá vašemu interiéru šmrnc. chromové nohy jsou znakem prestiže a modernosti, které obohatí váš prostor o jedinečný design. Chromovaný povrch nohou se navíc snadno čistí, takže váš nábytek bude vždy zářit. Jejich pevná konstrukce zaručuje stabilitu a robustnost, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s používáním. Výběrem kusu nábytku s chromovanými nohami volíte nejen estetiku, ale také odolnost a funkčnost.

Sedák

bonellové pružiny

Další informace
Bonellové pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedáků čalouněného nábytku. Pružiny jsou spojeny se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedák optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellové pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich pevná konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

Sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Hodnocení zákazníků

/calouneny-taburet-palermo---hnedy-inari-27-p-154739-1634-1634.html