Popis výrobku

Noční stolek Levanter -  popelavý - Halmar

Moderní noční stolek Levanter je moderní nabídka od výrobce Halmar. Nábytek byl čalouněn šedou látkou, díky níž vypadá originálně a moderně. Dvě prostorné zásuvky Vám umožní uložit praktické předměty a umístit noční lampičku. Nábytek dokonale ladí s čalouněnou postelí Levanter ve stejném barevném provedení.

Vlastnosti produktu:

  • moderní design
  • čalouněná konstrukce
  • solidní provedení
  • dvě prostorné zásuvky
  • pro vlastní montáž

Provedení nábytku:          

  • čalounění - látka

Barevné provedení nábytku:          

  • čalounění - popel

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 50 cm,

  • výška: 42 cm,

  • hloubka: 40 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

barevné provedení

Barva pracovní desky

popel

Barva korpusu

popel

Provedení

nožky

ocel

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a stylu nábytku s ocelovými nohami. Náš nábytek vám poskytne odolnost a pevnost na dlouhá léta. Ocelové nohy jsou nejen mimořádně pevné, ale také dodají vašemu interiéru eleganci a moderní vzhled. Ocelové nohy se navíc snadno čistí. Ať už je váš styl a preference jakékoli, kus nábytku s ocelovými nohami do vašeho interiéru dokonale zapadne a dodá mu charakter a úroveň. Investicí do tohoto výrobku investujete do kvality, odolnosti a estetiky.

Korpus

látka

Další informace
Zažijte jedinečnou estetiku a funkčnost s korpusem nábytku vyrobeným z látky. Náš nábytek vyniká nejen krásným vzhledem, ale také praktickými výhodami. Látka poskytuje příjemný dotek a pohodlí a vytváří útulný a stylový interiér. Její pružnost a odolnost zaručují dlouhodobé používání, aniž by ztratila svůj půvab. Látka se navíc snadno čistí, což usnadňuje její údržbu a zajišťuje, že nábytek bude vždy vypadat skvěle.

Front

látka

Další informace
Objevte výjimečnou estetiku a funkčnost výběrem nábytkové přední části v látce. Je to ideální řešení, které dodá vašemu interiéru charakter a styl. Látka jako materiál nábytkových čel má mnoho výhod. Především dodá vašemu nábytku jedinečný vzhled a dodá mu teplo a útulnost. Možnost výběru z různých vzorů, textur a barev vám dává naprostou svobodu přizpůsobit nábytek vašemu vkusu a životnímu stylu. Čelní strany nábytku z látky se také snadno čistí díky možnosti použití materiálů odolných proti skvrnám a snadno čistitelných. Látka navíc pohlcuje zvuk, což pomáhá zlepšit akustiku místnosti a vytváří příjemnější atmosféru.

Vybavení

Počet zásuvek

2

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

14 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

52 cm x 44 cm x 47 cm

Hodnocení zákazníků

/calouneny-nocni-stolek-levanter---popelovy-p-49892-1064-1064.html