Popis výrobku

Hledáte ideální postel pro svého dospívajícího? Objevte náš čalouněný mládežnický lůžko Visto - 90x200, v béžovém bouclu Catch Me 01 + 06.

Náš čalouněný mládežnický lůžko Visto je stylovým a praktickým doplňkem do každého mládežnického pokoje. Jeho moderní design a béžová barva bouclu Catch Me 01 + 06 dodají místnosti svěží a elegantní vzhled. S šířkou 125 cm, výškou 115 cm a hloubkou 207 cm je tato postel ideální pro každý pokoj.

Tato postel je vyrobena z masivního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Navíc, s výškou sedadla 41 cm a rozměry 125 x 115 x 207 cm, tato postel nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek. Přírodní barva nožiček dodává posteli přírodní vzhled a je ideální pro všechny typy interiérů.

Navíc, tato postel nemá úložný prostor, což znamená, že nebudete muset řešit nepořádek. Rozměr pro matraci je 90x200 cm, což je ideální pro mládež. Výška nohou je 12 cm, což zajišťuje dostatek prostoru pod postelí pro úklid. Tato postel je čalouněná v hnědé barvě z bouclu Catch Me 06, což dodává posteli luxusní vzhled.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlná čalouněná postel Visto Ideální pro mládež, díky svým rozměrům 90x200 cm, poskytuje dostatek prostoru pro kvalitní spánek a odpočinek. Tato postel přináší pohodlí a kvalitu, kterou vaše dítě potřebuje pro zdravý vývoj
  • Vyrobeno z masivu Díky masivní konstrukci je tato postel velmi stabilní a odolná. To znamená, že vydrží i nejdivočejší dětské hry a poskytne bezpečné místo pro spánek po celá léta
  • Bez úložného prostoru Tato postel je navržena tak, aby byla co nejvíce minimalistická a nenarušovala design vašeho pokoje. Bez úložného prostoru zůstává vzhled postele čistý a elegantní, což oceníte zejména v moderně zařízených interiérech
  • Nábytek v balení Tato postel je dodávána v balení pro vlastní montáž. To znamená, že si ji můžete sestavit přesně podle svých představ a potřeb. Navíc, díky vlastní montáži ušetříte na nákladech za montáž

Parametry potahové látky Catch Me 01 Coconut Milk

Catch Me 01 Coconut Milk
przyjazna dla środowiska przyjazna dla dzieci trudnopalna

Gramáž:

550 g/m² (+/- 5 %)

Další informace
Potahová látka s gramáží 550 g/m², nabízí vynikající odolnost a zároveň zůstává měkká, což zaručuje, že váš nábytek zůstane elegantní a pohodlný po mnoho let. Výběrem tohoto materiálu získáte nejen odolnost, ale také estetiku.

Odolnost proti oděru:

vysoká ( >100 000 cyklů)

Další informace
Potahová látka s odolností proti oděru více než 100 000 cyklů v testu Martindale je ideální pro čalouněný nábytek, který se často používá. Poskytuje trvanlivost a ochranu proti opotřebení za všech podmínek.

Složení:

100% PES

Typ potahové látky:

bouclé

Odolnost proti mačkání a žmolkování:

4

Rozměry a parametry

Rozměry

  • 125

    šířka: 125 cm,

  • 115

    výška: 115 cm,

  • 207

    hloubka: 207 cm,

  • 41

    Výška sedu: 41 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

  • 12

    Výška nohou: 12 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Boxspring

Dětské

čalouněné

Materiál čalounění

Skupina

boucle

Typ

Catch Me 06

Typ

Catch Me 01

Barva

hnědá

Barva

béžová

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Podhlavník

Rám z borovicového dřeva

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Čelo postele

polyuretanová pěna T25

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Typ matrace

Není součástí

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/calounene-studentska-postel-visto---90x200--bezova-boucla-catch-me-01---06-p-157034-1023-1023.html