Popis výrobku

Hledáte dokonalou čalouněnou postel pro své dítě? Objevte Visto - 90x200, ideální volbu pro každý dětský pokoj.

Postel Visto je vizuálně atraktivní a přitom funkční. Její moderní design a přírodní barva nožiček se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru. Je široká 125 cm, což jí umožňuje poskytnout dostatek prostoru pro pohodlný spánek, aniž by zbytečně zabírala místo v pokoji.

Postel je vyrobena z masivního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a stabilitu. Má výšku sedadla 41 cm, což je ideální pro mladší děti, které se teprve učí samostatnosti. Navíc, díky rozměrům 125 x 115 x 207 cm, je perfektně kompatibilní s matrací o velikosti 90x200 cm.

Navzdory své robustnosti, postel Visto je snadno sestavitelná a dodává se v balení pro vlastní montáž. Ačkoliv nemá úložný prostor, jeho absence je vyvážena minimalistickým designem a kompaktními rozměry, které usnadňují umístění postele v jakémkoli pokoji.

Vlastnosti produktu:

  • Prostorné rozměry → Díky šířce 125 cm, výšce 115 cm a hloubce 207 cm je tato čalouněná postel pro mládež Visto - 90x200 ideální pro každý pokoj. Její velkorysé rozměry nabízejí dostatek prostoru pro pohodlný spánek a odpočinek.
  • Kvalitní provedení → Tato postel je vyrobena z masivního dřeva, což zaručuje její dlouhou životnost a odolnost. Masivní nožičky v přírodní barvě dodávají posteli stabilnost a pevnost.
  • Pohodlná výška sedadla → S výškou sedadla 41 cm je tato postel ideální pro mladé lidi. Umožňuje pohodlné vstávání a lehání, což je zvláště důležité pro správný vývoj páteře.
  • Bez úložného prostoru → Tato postel je navržena bez úložného prostoru, což umožňuje maximální využití prostoru pod postelí. To je ideální pro menší pokoje, kde je každý centimetr na ceně.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 125 cm,

  • výška: 115 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Výška sedu: 41 cm,

  • Rozměr pro matrace: 90x200

  • Výška nohou: 12 cm,

Více parametrů

Typ lůžka

Dětské

čalouněné

Boxspring

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Podhlavník

Rám z borovicového dřeva

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Typ matrace

Není součástí

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/calounene-postel-pro-mladez-visto---90x200-p-157030-1023-1023.html