Popis výrobku

Hledáte dokonalou čalouněnou židli pro svůj moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem čalouněná židle K416 - popelavá.

Tato židle je skutečným skvostem v každém interiéru. Její popelavá barva dodává prostoru šmrnc a eleganci, zatímco chromové nožičky přidávají moderní nádech. Její velurový potah je nejen pohodlný, ale také vizuálně atraktivní, což z ní dělá ideální doplněk pro jakýkoliv designový styl.

Čalouněná židle K416 je nejen krásná, ale také funkční. S rozměry 43 x 101 x 54 cm se dokonale vejde do jakéhokoliv prostoru. Výška sedu 47 cm je ideální pro dlouhé hodiny pohodlného sezení. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Tato židle je vyrobena z kvalitních materiálů, což zaručuje její dlouhou životnost. Kovové nožičky jsou odolné a stabilní, zatímco šedý velur je měkký na dotek a snadno se udržuje v čistotě. Tato kombinace výhod činí čalouněnou židli K416 ideální volbou pro každý domov.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → židle K416 má rozměry 43 x 101 x 54 cm, což zajišťuje maximální pohodlí a podporu. Ideální pro dlouhé hodiny sezení, ať už jste u stolu, pracujete, nebo jen odpočíváte.
  • Pohodlná výška sedu → 47 cm, což je ideální pro většinu jídelních a psacích stolů. Už nikdy nebudete muset hledat tu správnou židli, která by se hodila k vašemu stolu.
  • Kovové nohy → nohy v chromovém provedení nejenže dodávají židli moderní vzhled, ale také zajišťují její stabilitu a dlouhou životnost.
  • Samostatná montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 43 cm,

  • výška: 101 cm,

  • hloubka: 54 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Skupina

velur

barevné provedení

Barva nožek

chrom

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

22 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

114 cm x 26 cm x 54 cm

Hodnocení zákazníků

/calounena-zidle-k416---popelova-p-38895-1016-1016.html