Popis výrobku

Hledáte dokonalou čalouněnou židli pro váš moderní interiér? Seznamte se s čalouněnou židlí K344 v popelavé barvě.

Design této židle je skutečně poutavý. S jejími jednoduchými, ale elegantními liniemi a popelovou barvou čalounění dodá vašemu prostoru sofistikovaný vzhled. Kombinace hrubé látky a medové barvy nožek dodává tomuto kusu nábytku jedinečný charakter.

Tato židle nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. S rozměry 53 x 80 x 41 cm a výškou sedu 45 cm je ideální pro dlouhé večery strávené u stolu. Kovové nohy zajišťují stabilitu a dlouhou životnost, zatímco hrubá látka čalounění je odolná a snadno se čistí.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Tato čalouněná židle je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Odolná konstrukce židle → zaručuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti opotřebení. Váš nábytek bude sloužit po řadu let.
  • Výška sedu 45 cm → poskytuje optimální komfort při sezení. Můžete strávit dlouhé hodiny u stolu, aniž byste cítili nepohodlí.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.
  • Kovové nožky → dodávají moderní vzhled a zaručují stabilitu. Vaše židle bude stát pevně na zemi a bude se skvěle vyjímat v jakémkoli prostředí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 53 cm,

  • výška: 80 cm,

  • hloubka: 41 cm,

  • Výška sedu: 45 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

popel

Skupina

hrubá látka

barevné provedení

Barva nožiček

dub medový

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

15,2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

97 cm x 44 cm x 57 cm

Hodnocení zákazníků

/calounena-zidle-k344---popelava-p-30804-1016-1016.html