Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli, která by se stala skvělým doplňkem vaší jídelny nebo obývacího pokoje? Seznamte se s naší židlí Cherry Velvet v zelené barvě.

Židle Cherry Velvet je vizuálně ohromující. Její zelený odstín je velice stylový, což dodává vašemu interiéru jedinečný a moderní vzhled. Černá konstrukce židle dodává eleganci a sofistikovanost, která se snadno hodí do jakéhokoli dekoračního stylu.

Tato židle je navíc velmi praktická. S šířkou 45 cm, výškou 83 cm a hloubkou 44 cm je ideální pro většinu jídelních stolů. Výška sedu 47 cm je pohodlná pro dlouhé sezení. Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svou novou židli téměř okamžitě po doručení.

Židle Cherry Velvet je vyrobena z kvalitního materiálu Bluvel 78, který je odolný a snadno se udržuje v čistotě. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, což zaručuje dlouhou životnost židle.

Vlastnosti produktu:

  • Pevná konstrukce → vyrobena s ohledem na detaily, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Tento nábytek je perfektní volbou pro ty, kteří hledají spojení funkčnosti a elegantního designu.
  • Praktické rozměry → 45 x 83 x 44 cm a výška sedu 47 cm jsou ideální pro pohodlné sezení. Kompaktní rozměry židle ji činí ideální volbou pro malé i velké prostory.
  • Jednoduchá montáž → montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.
  • Kovové nohy → nejenže dodávají židli moderní vzhled, ale také zajišťují její stabilitu a trvanlivost. Tato židle je tak skvělou volbou pro každodenní použití.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 83 cm,

  • hloubka: 44 cm,

  • Výška sedu: 47 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

zelená

Typ

Bluvel 78

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Doplňkové vlastnosti

Loketní opěrky

ano

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/calounena-zidle-cherry-velvet---cerna---bluvel-78-zelena-p-36091-1016-1016.html