Popis výrobku

Hledáte dokonalou židli pro vaši moderní jídelnu? Poznejte náš výrobek - židli Cherry Velvet s černou konstrukcí a béžovým čalouněním.

Tato židle se pyšní dokonalým designem, který dodá vašemu interiéru šmrnc. Béžové čalounění Bluvel 28 je elegantní a zároveň velmi praktické. Černá konstrukce dodává židli moderní vzhled, který se snadno hodí k jakémukoliv stylu vaší jídelny.

Židle Cherry Velvet je vynikající nejen svým vzhledem, ale také svými technickými parametry. Šířka 43 cm, výška 87 cm a hloubka 57 cm zaručují pohodlí a funkčnost. Výška sedu 48 cm je ideální pro dlouhé večery u stolu. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Kovové nožky nejen že dodávají židli stabilitu, ale také jí dodávají moderní vzhled. Černé provedení nožek se skvěle hodí k béžovému čalounění. Tkanina Bluvel 28 je vysoce odolná a snadno se udržuje v čistotě, takže se nemusíte obávat skvrn. Tato židle je skvělým doplňkem pro každou jídelnu.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 43 x 87 x 57 cm znamenají, že se židle dokonale vejde do každého prostoru. Její kompaktní velikost umožňuje optimální využití prostoru, aniž by bylo ohroženo pohodlí při používání.
  • Černá konstrukce → pevná a odolná - vyrobena z kovu zaručuje dlouhou životnost. Její moderní design se snadno hodí do různých interiérů a dodává židli eleganci a sofistikovanost.
  • Béžové čalounění Bluvel 28 → je příjemné na dotek a snadno se čistí. Jeho neutrální odstín dodává židli univerzálnost a snadno se kombinuje s ostatním nábytkem.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 43 cm,

  • výška: 87 cm,

  • hloubka: 57 cm,

  • Výška sedu: 48 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Bluvel 28

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/calounena-zidle-cherry-velvet---cerna---bluvel-28-bezova-p-49486-1016-1016.html