Popis výrobku

Hledáte dokonalou boxspring postel, která by splnila všechny vaše potřeby? Seznamte se s naší Nelos - 140x200, béžovou boucle postelí Catch Me 02 s černými nohami.

Tato postel je vizuálně působivá se svým moderním designem a béžovou boucle látkou Catch Me 02, která dodává pocit luxusu a elegance. Černé kovové nohy přidávají kontrast a zajímavost, dělají z ní skutečný klenot jakéhokoli ložnice.

Nelos nejen vypadá skvěle, ale je také mimořádně funkční. S rozměry 140 x 120 x 207 cm je ideální pro matrace o velikosti 140x200 cm. Výška sedadla 53 cm a výška nohou 13 cm zajišťují pohodlný vstup a výstup z postele. Ale to není vše! Tato postel má také úložný prostor se dvěma skříňkami, což je ideální pro ukládání ložního prádla, knih nebo čehokoli jiného, co potřebujete mít po ruce.

Boxspring postel Nelos je vyrobena s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Kovové provedení nožiček a pečlivě vybraný materiál čalounění skupiny boucle zaručují, že tato postel vydrží roky. Kromě toho je postel vybavena funkcí zvedání, což usnadňuje přístup k úložnému prostoru. Investujte do Nelos a získejte postel, která je stejně praktická, jak je krásná.

Vlastnosti produktu:

  • Boxspring postel s úložním prostorem Nelos → Poskytuje vám mimořádný komfort a zároveň vám nabízí praktické úložné prostory pro vaše ložní prádlo a další věci. Využijte každý centimetr své ložnice s touto stylovou a funkční postelí.
  • Velikost 140x200 → Ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají prostornou a pohodlnou postel. Tato velikost je dostatečně velká pro pohodlný spánek a zároveň se vejde do většiny ložnic.
  • Kovové nohy → Poskytují vysokou stabilitu a pevnost postele. Díky svému černému provedení se navíc skvěle hodí k jakémukoli interiéru.
  • Povrchová úprava Boucle Catch Me 02 → Tato luxusní tkanina přidává posteli eleganci a sofistikovanost. Je také odolná a snadno se udržuje, takže si můžete užívat svou novou postel bez starostí o její čistotu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 140 cm,

  • výška: 120 cm,

  • hloubka: 207 cm,

  • Výška sedu: 53 cm,

  • Rozměr pro matrace: 140x200

  • Výška nohou: 13 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Skupina

boucle

Typ

Catch Me 02

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

nožičky

umělá hmota - zadní

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

rošt

ano

se zvedáním

Úložný prostor

ano

dvě skříňky

Typ matrace

Povrchová

Bonellová

Tvrdost matrace

H2 - střední

Další informace
Určeno pro osoby s hmotností mezi 60 a 80 kg.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

50 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

205 cm x 75 cm x 40 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

50 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

205 cm x 75 cm x 40 cm

Balení číslo 3

Hmotnost:

22 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

143 cm x 120 cm x 11 cm

Balení číslo 4

Hmotnost:

3 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

145 cm x 95 cm x 10 cm

Hodnocení zákazníků

/boxspring-postel-s-uloznim-prostorem-nelos---140x200--bezova-boucle-catch-me-02---nohy-cerne-p-157102-1023-1023.html