Popis výrobku

Hledáte dokonalé boxspringové lůžko pro svou ložnici? Představujeme Vám lůžko Niventa - 180x200.

Boxspringové lůžko Niventa je skvělou volbou pro ty, kteří ocení stylový design a pohodlí. S jeho šířkou 262 cm, výškou 119 cm a hloubkou 210 cm se dokonale vejde do každé ložnice. Jeho přírodní barva nožiček a masivní provedení dodávají lůžku eleganci a moderní vzhled.

Lůžko Niventa je navrženo pro matraci o rozměrech 180x200 cm, což zaručuje dostatek místa pro pohodlný spánek. Výška sedadla 50 cm je ideální pro snadné vstávání. Navíc, lůžko je bez úložného prostoru, což znamená, že se nemusíte starat o úklid pod lůžkem.

Boxspringové lůžko Niventa je skvělým řešením pro ty, kteří hledají pohodlí, kvalitu a styl. S výškou nohou 10 cm je lůžko stabilní a pevné. Masivní provedení nožiček zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Zvolte boxspringové lůžko Niventa a užijte si luxusní spánek každou noc.

Vlastnosti produktu:

  • Velikost 180x200 → Ideální pro páry, které hledají prostor a pohodlí během spánku. Tato boxspring postel Niventa nabízí dostatek místa pro oba z vás, což znamená, že se budete cítit méně stísněni a budete mít lepší noční spánek.
  • Výška sedadla 50 cm → Tato výška je ideální pro snadné vstávání a ulehání. Může být zvláště užitečná pro starší osoby nebo ty, kteří mají potíže s pohybem, ale je také pohodlná pro všechny ostatní.
  • S masivními nožičkami → Tato postel má pevnou konstrukci, která je stabilní a odolná. Díky masivním nožičkám se nemusíte obávat, že by se postel v průběhu času prohnula nebo se zlomila.
  • Bez úložného prostoru → Tato postel je ideální pro ty, kteří preferují minimalistický design a nechtějí se starat o další úložný prostor. To také znamená, že je méně místa pro prach a nečistoty, což může být výhodou pro alergiky.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 262 cm,

  • výška: 119 cm,

  • hloubka: 210 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

  • Rozměr pro matrace: 180x200

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Typ matrace

Bonellová

Tvrdost matrace

H2 - střední

Další informace
Určeno pro osoby s hmotností mezi 60 a 80 kg.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/boxspring-postel-niventa---180x200-p-157045-1023-1023.html