Popis výrobku

Hledáte dokonalou boxspring postel pro vaši ložnici? Setkejte se s postelí Niventa - 140x200.

Boxspring postel Niventa je skvělým příkladem elegantního designu a pohodlí. Její široké rozměry (222 x 119 x 210 cm) a přirozená barva nohou dodávají vašemu pokoji luxusní vzhled. Tato postel je nejen stylová, ale také velmi praktická.

Postel Niventa je vyrobena z masivu, což je zárukou dlouhé životnosti a stability. Výška sedadla 50 cm je ideální pro pohodlné vstávání a uležení. Ačkoli nemá úložný prostor, její rozměry 140x200 cm poskytují dostatek místa pro pohodlný spánek.

Nohy postele mají výšku 10 cm, což zajišťuje dostatečný prostor pod postelí pro snadné čištění. Boxspring postel Niventa - 140x200 je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a kvality.

Vlastnosti produktu:

  • Velké rozměry → Boxspring postel Niventa - 140x200 nabízí dostatek prostoru pro pohodlný spánek dvou osob. Šířka 222 cm, výška 119 cm a hloubka 210 cm zaručují, že se budete cítit jako v luxusním hotelu.
  • Přírodní provedení nožiček → Masivní nožičky v přírodním provedení dodávají posteli stabilnost a současně přispívají k jejímu elegantnímu vzhledu. Výška nohou 10 cm umožňuje snadný úklid pod postelí.
  • Bez úložného prostoru → Tato postel je navržena pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a minimalismus. Bez úložného prostoru zůstává design čistý a nezakrytý.
  • Prostorný rozměr pro matraci → Rozměr postele 140x200 cm je ideální pro všechny standardní matrace. Tento univerzální rozměr zaručuje, že si můžete vybrat matraci, která vám nejlépe vyhovuje, a zároveň si užívat pohodlí a prostoru, který tato postel nabízí.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 222 cm,

  • výška: 119 cm,

  • hloubka: 210 cm,

  • Výška sedu: 50 cm,

  • Rozměr pro matrace: 140x200

  • Výška nohou: 10 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

přírodní

Provedení

Nožky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Rám

bílá deska

Rám

dřevo

Podhlavník

polyuretanová pěna T25

Podhlavník

rám z MDF

Podhlavník

ovata 100

Úložný prostor

Ne

bez úložného prostoru

Typ matrace

Bonellová

Tvrdost matrace

H2 - střední

Další informace
Určeno pro osoby s hmotností mezi 60 a 80 kg.

Doplňkové vlastnosti

Zadní strana potažena látkou

ne

Doplňující informace

Výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

/boxspring-postel-niventa---140x200-p-157040-1023-1023.html