Popis výrobku

Hledáte barový stolek pro vaši moderní kuchyň? Objevte Barový stolek Metro 110x60 - dub / černá.

Tento barový stolek přináší sofistikovaný design, který okouzlí každého návštěvníka. S jeho dubovou pracovní deskou a černými kovovými nohami se stane středobodem vašeho interiéru.

Stolek Metro je vyroben z masivního dřeva, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Jeho rozměry 110 x 60 cm nabízí dostatek prostoru pro vaše nápoje a jídlo. Navíc, jeho kovové nohy dodávají tomuto kousku nábytku průmyslový vzhled.

Ale to není vše! Tento barový stolek je nejen stylový, ale také praktický. Jeho výška 100 cm je ideální pro pohodlné sezení, zatímco jeho obdélníkový tvar horní desky nabízí dostatek prostoru pro vaše potřeby.

Vlastnosti produktu:

  • Obdélníkový tvar horní desky → poskytuje dostatek prostoru pro vaše nápoje a jídlo, což usnadňuje organizaci a přípravu.
  • Dubová pracovní deska → přináší teplý a přírodní vzhled do vašeho interiéru, zatímco zajišťuje odolnost a dlouhou životnost stolu.
  • Černé kovové nohy → dodávají tomuto kousku nábytku průmyslový vzhled a zaručují jeho stabilitu a pevnost.
  • Rozměry 110 x 60 cm → nabízí dostatek prostoru pro vaše potřeby a snadnou integraci do jakéhokoli prostoru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 110 cm,

  • výška: 100 cm,

  • hloubka: 60 cm,

Více parametrů

Typ stolu

Tvar horní desky

obdélníkový

barevné provedení

Barva horní desky

dub

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

pracovní deska

masiv

Další informace
Poznejte výjimečnou kvalitu a eleganci masivního dřeva jako pracovní desky nábytku. Masivní dřevo se vyznačuje výjimečnou odolností proti poškození a poškrábání, což znamená, že vaše nábytková pracovní deska zůstane dlouho úchvatná. Masiv se navíc snadno čistí - k obnovení jeho lesku stačí jemné otření. Jeho přirozené vlastnosti, jako jsou rozdíly ve struktuře a odstínech, dodají vašemu nábytku jedinečný charakter a nezaměnitelné kouzlo. Výběrem nábytkové desky z masivního dřeva investujete do odolného a estetického řešení, které se stane ústředním bodem vašeho interiéru.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barovy-stolek-metro-110x60---dub---cerna-p-38310-1072-1072.html