Popis výrobku

Hledáte dokonalou barovou židli, která by doplnila váš interiér? Seznamte se s naší barovou židlí Chic H-2 Velvet v černé barvě.

Tuto barovou židli nepřehlédnete. Její elegantní černé provedení a sametový materiál dodávají interiéru luxusní vzhled. S jejími kompaktními rozměry 37 x 92 x 45 cm se vejde do jakéhokoli prostoru a stane se skutečným ozdobným kouskem.

Nejen, že vypadá skvěle, ale je také vysoce funkční. Kovová konstrukce nožiček zaručuje stabilitu a dlouhou životnost. Výška sedu 60 cm je ideální pro pohodlné sezení u barového nebo kuchyňského pultu. A co víc, montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.

Černé provedení nožek a čalounění Bluvel 19 dodávají židli moderní a sofistikovaný vzhled. Tato barová židle je dokonalým spojením estetiky a funkčnosti, které ocení každý milovník designu.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → 37 x 92 x 45 cm jsou ideální pro každý bar nebo kuchyňský pult. Tato židle se perfektně hodí do jakéhokoli prostoru díky svým kompaktním rozměrům, což zaručuje maximální pohodlí bez zbytečného zabírání prostoru.
  • Ideální výška sedu → 60 cm je vhodné pro dlouhé hodiny sezení u barového pultu. Tato výška poskytuje pohodlné a ergonomické sezení.
  • Kovové nohy → jsou nejen stylové, ale také extrémně odolné a stabilní. Tato židle je navržena tak, aby zůstala stabilní a bezpečná.
  • Snadná montáž → montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 37 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 60 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Bluvel 19

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-chic-h-2-velvet---cerna---cerna-bluvel-19-p-49491-1016-1016.html