Popis výrobku

Hledáte ideální barovou židli pro váš moderní interiér? Seznamte se s naším produktem Barová židle Chic H-2 Velvet - černá / curry Bluvel 68.

Tato židle je skutečným pohledem pro oči. Její výrazné čalounění Bluvel 68 v barvě curry ji odlišuje od ostatních. Je to skvělý doplněk pro každý interiér a její design je tak univerzální, že se hodí do jakéhokoli prostoru.

Barová židle Chic H-2 Velvet je vyrobena s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Její rozměry 45 x 92 x 37 cm a výška sedu 60 cm ji činí ideální pro jakýkoli bar nebo kuchyňský pult. Kovové nožky v černé barvě dodávají židli pevnost a stabilitu, zatímco potah Bluvel 68 je nejen krásný na pohled, ale také mimořádně pohodlný.

Co se týče funkčnosti, tato židle je nejen stylová, ale také praktická. Její výška sedu 60 cm je ideální pro pohodlné sezení po dlouhou dobu, ať už jíte, pracujete nebo jen odpočíváte.

Vlastnosti produktu:

  • Stylový design → tato židle přinese do vašeho interiéru moderní a elegantní vzhled.
  • Kvalitní materiály → kovové nožky a potah Bluvel 68 zajišťují dlouhou životnost a pohodlí při používání.
  • Optimální rozměry → rozměry 45 x 92 x 37 cm a výška sedu 60 cm zajišťují, že se židle vejde do jakéhokoli prostoru a poskytne pohodlné sezení.
  • Univerzální použití → díky svému designu a barvě se židle hodí do jakéhokoli interiéru, ať už je to bar nebo kuchyňský ostrůvek.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 45 cm,

  • výška: 92 cm,

  • hloubka: 37 cm,

  • Výška sedu: 60 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

curry

Typ

Bluvel 68

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-chic-h-2-velvet---cerna---curry-bluvel-68-p-54417-1016-1016.html