Popis výrobku

Hledáte tu pravou barovou židli pro svůj moderní interiér? Seznamte se s barovou židlí Chic s černými nohami a šedým čalouněním.

Tato barová židle je vizuálně ohromující. S její šedou barvou a černými nohami se skvěle hodí do jakéhokoli moderního prostoru. Její design je elegantní a sofistikovaný, což z ní dělá skvělý doplněk pro jakýkoli barový nebo kuchyňský pult.

Barová židle Chic je nejen stylová, ale také praktická. Je vyrobena z kvalitních materiálů, které zaručují její dlouhou životnost. Kromě toho je její výška sedu77 cm, což zajišťuje pohodlné sezení. Její rozměry 37 x 109 x 45 cm jsou ideální pro jakýkoli prostor.

Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu. Kovové nohy jsou pevné a stabilní, což zajišťuje bezpečnost při používání. Bluvel 14 je vysoce kvalitní materiál, který je odolný proti opotřebení a snadno se čistí.

Vlastnosti produktu:

  • Vysoká sedací výška → výška sedu je 77 cm, což zaručuje pohodlné sezení i po dlouhou dobu. Ideální pro domácí bary nebo kuchyňské pulty.
  • Kompaktní rozměry → 37 x 109 x 45 cm díky kterým se tato barová židle snadno vejde do jakéhokoli prostoru, aniž by obětovala komfort nebo styl. Perfektní pro malé byty nebo otevřené obytné prostory.
  • Kovová konstrukce → je odolná a má vysokou životnost. Investice, která vydrží roky.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 37 cm,

  • výška: 109 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 77 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-chic-h-1-velvet---cerna---seda-bluvel-14-p-49489-1016-1016.html