Popis výrobku

Hledáte dokonalou barovou židli, která dodá vašemu interiéru šmrnc a styl? Seznamte se s naším produktem - barovou židlí Chic H-1 v černé barvě.

Tato barová židle přináší do vašeho prostoru eleganci a sofistikovanost. Její černá barva a sametový povrch dodávají interiéru luxusní vzhled. Je to skvělý doplněk pro váš bar nebo kuchyňský pult, který vás okouzlí svým šik designem.

Výroba této židle je bezkonkurenční. Její konstrukce je pevná a stabilní, díky čemuž je židle velmi odolná. Rozměry 37 x 109 x 45 cm a výška sedu 77 cm zaručují pohodlí a ergonomii. Kovové nožky dodávají židli výjimečnou odolnost a dlouhou životnost.

Montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě. Její čalounění je vyrobeno z kvalitního materiálu Bluvel 19, který je nejen odolný, ale také snadno udržovatelný. Vyberte si tuto barovou židli a přidejte do svého interiéru špetku luxusu.

Vlastnosti produktu:

  • Optimální rozměry → 37 x 109 x 45 cm a výška sedu 77 cm jsou ideální pro pohodlné sezení u baru nebo vysokého stolu.
  • Vlastní montáž → montáž je snadná a rychlá, takže si můžete užívat svůj nový nábytek téměř okamžitě.
  • Kovové nožky → poskytují židli pevný a stabilní základ. Díky tomu je židle odolná vůči opotřebení a dlouhodobému používání.
  • Materiál Bluvel 19 → je luxusní a odolný materiál. Jeho černá barva dodává židli elegantní a sofistikovaný vzhled, který se snadno hodí do jakéhokoliv interiéru.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 37 cm,

  • výška: 109 cm,

  • hloubka: 45 cm,

  • Výška sedu: 77 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Bluvel 19

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-chic-h-1-velvet---cerna---cerna-bluvel-19-p-49488-1016-1016.html