Popis výrobku

Hledáte ideální barovou židli pro váš moderní obývací pokoj? Seznamte se s produktem Cherry H-2 Velvet v elegantních barvách.

Tato barová židle přinese do vašeho interiéru nádech luxusu a elegance. Její černá konstrukce dokonale kontrastuje se šedým čalouněním Bluvel 14, což vytváří vizuálně poutavý kousek, který se stane středem pozornosti každého pokoje. Šířka 40 cm a hloubka 56 cm zaručují, že se dokonale vejde do jakéhokoli prostoru.

Barová židle Cherry H-2 je vyrobena s důrazem na kvalitu a trvanlivost. Kovové nožky poskytují stabilní podporu a jsou odolné vůči opotřebení, zatímco výška sedu 60 cm zaručuje pohodlné sezení. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Nejenže je tato židle vizuálně atraktivní, ale je také velmi praktická. Její rozměry 40 x 95 x 56 cm znamenají, že poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné sezení, ať už jí používáte u barového pultu nebo jako stylové křeslo v obývacím pokoji. Její šedý potah je navíc velmi snadno udržovatelný, takže si můžete být jisti, že vaše nová židle bude vypadat skvěle po dlouhou dobu.

Vlastnosti produktu:

  • Barová židle Cherry H-2 →  je skvělým doplňkem do každého interiéru. Její luxusní a elegantní design dodá vášemu domovu šmrnc a styl. Díky své výšce sedu 60 cm je ideální pro použití u barového pultu nebo vysokého stolu.
  • Šířka 40 cm, výška 95 cm a hloubka 56 cm → ideální rozměry pro pohodlné sezení. Poskytuje dostatek prostoru k sezení a zároveň dostatečně úzká, aby se vešla do menších prostor. Její výška a hloubka jsou také ideální pro dlouhodobé sezení.
  • Černé kovové nožky → jsou velmi odolné a stabilní. Jejich černá barva dodává židli moderní a sofistikovaný vzhled. Navíc jsou velmi snadné na údržbu a vydrží vám dlouho.
  • Šedý materiál Bluvel 14 → je velmi odolný a snadno se udržuje v čistotě. Jeho šedá barva je univerzální a snadno se kombinuje s ostatními barvami v interiéru. Navíc je tento materiál velmi pohodlný a příjemný na dotek.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 40 cm,

  • výška: 95 cm,

  • hloubka: 56 cm,

  • Výška sedu: 60 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-cherry-h-2-velvet-cerna---seda-bluvel-14-p-49476-1016-1016.html