Popis výrobku

Hledáte ideální barovou židli pro vaši moderní kuchyň? Poznejte barovou židli Cherry H-2 Velvet - černá / béžová Bluvel 28.

Tato barová židle je skvělým doplňkem pro každý interiér. Její elegantní béžový odstín a sametový povrch přidají vaší kuchyni šmrnc a luxus. Navíc, černé kovové nožičky dodají kontrast a moderní vzhled.

Barová židle Cherry H-2 je vyrobena z kvalitního materiálu Bluvel 28, který je odolný a dlouho vydrží. Rozměry 56 x 86 x 42 cm a výška sedu 60 cm zaručují pohodlné sezení a ideální výšku pro barový pult. Montáž je snadná a rychlá, takže si ji můžete užít téměř okamžitě po doručení.

Barová židle nejenže vypadá skvěle, ale je také velmi praktická. Její výška sedu 60 cm je ideální pro většinu barových pultů a její šířka 56 cm zaručuje pohodlné sezení i po delší dobu. Navíc, díky použití kvalitního materiálu Bluvel 28 je židle velmi odolná a snadno se udržuje.

Vlastnosti produktu:

  • Elegantní design → béžový sametový potah a černé kovové nožičky přidají vaší kuchyni luxusní vzhled.
  • Kvalitní materiál → použití odolného materiálu Bluvel 28 zaručuje dlouhou životnost židle.
  • Optimální rozměry → rozměry 56 x 86 x 42 cm a výška sedu 60 cm zaručují pohodlné sezení a ideální výšku pro barový pult.
  • Praktičnost → díky výšce sedu 60 cm a šířce 56 cm je židle ideální pro pohodlné sezení.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 56 cm,

  • výška: 86 cm,

  • hloubka: 42 cm,

  • Výška sedu: 60 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

béžová

Typ

Bluvel 28

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-cherry-h-2-velvet---cerna---bezova-bluvel-28-p-54412-1016-1016.html