Popis výrobku

Hledáte ideální barovou židli pro váš moderní byt nebo dům? Seznamte se s barovou židlí Cherry H-1 Velvet v šedé potahové látce.

Tato elegantní a sofistikovaná barová židle je nápadná svou jednoduchostí a čistými liniemi. Její černá konstrukce kontrastuje s jemným šedým polstrováním typu Bluvel 14, což jí dodává moderní a luxusní vzhled. Je to dokonalý doplněk pro každý bar nebo kuchyňský pult.

Barová židle Cherry H-1 je nejen stylová, ale také praktická. Její rozměry 40 x 105 x 56 cm a výška sedu 76 cm nabízí pohodlné sezení i pro dlouhé hodiny. Kovové nožky jsou pevné a stabilní, zatímco čalouněný sedák je měkký a pohodlný. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Černá barva nožek dodává židli moderní a elegantní vzhled. Šedé čalounění Bluvel 14 je nejen krásné na pohled, ale také mimořádně pohodlné a odolné proti opotřebení. Tato barová židle je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kombinaci stylu, pohodlí a funkčnosti.

Vlastnosti produktu:

  • Praktické rozměry → 40 x 105 x 56 cm poskytují dostatek prostoru pro pohodlné a bezpečné sezení a zároveň se židle snadno vejde do jakéhokoli prostoru.
  • Vysoká výška sedu → 76 cm činí barovou židli ideální pro vysoké barové stoly a pulty. Tato výška umožňuje snadné nasedání a sesedání bez nutnosti ohýbání nebo skrčení.
  • Kovová konstrukce → zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost židle. Kov je také snadno udržovatelný, což znamená, že tato židle bude vypadat skvěle po dlouhou dobu.
  • Vlastní montáž → nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 40 cm,

  • výška: 105 cm,

  • hloubka: 56 cm,

  • Výška sedu: 76 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

šedá

Typ

Bluvel 14

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-cherry-h-1-velvet-cerna---seda-bluvel-14-p-49473-1016-1016.html