Popis výrobku

Hledáte dokonalou barovou židli, která bude kombinovat styl a funkčnost? Seznamte se s produktem barová židle Cherry H-1 v černém provedení.

Tato židle je skutečným klenotem v každém interiéru. Její elegantní černý sametový povrch Bluvel 19 dodává punc luxusu a sofistikovanosti, zatímco kovová konstrukce garantuje stabilitu a dlouhou životnost. Její minimalistický design se snadno hodí do různých stylových konceptů - od moderních po industriální.

Barová židle Cherry je navíc velmi praktická. S rozměry 40 x 105 x 56 cm skvěle zapadne do každého prostoru a výška sedu 76 cm zaručuje maximální pohodlí. Nábytek je dodáván rozložený pro vlastní montáž podle návodu.

Černá barva a sametový materiál dodají vašemu interiéru eleganci a výjimečnost. Kovové nohy zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Takže pokud hledáte židli, která spojuje design a funkčnost, Barová židle Cherry H-1 je tou pravou volbou pro vás.

Vlastnosti produktu:

  • Pohodlné sezení → díky výšce sedu 76 cm a rozměrům 40 x 105 x 56 cm, nabízí barová židle maximální pohodlí a podporu, což je ideální pro dlouhé hodiny strávené u barového pultu nebo kuchyňského ostrůvku.
  • Odolný materiál → Bluvel 19 je materiál, který je odolný a dlouhodobě vydrží. To znamená, že vaše investice do této židle se vám vrátí v podobě dlouhé životnosti a minimální údržby.
  • Snadná montáž → montáž nábytku je snadná a rychlá, díky přiloženému návodu v balení.
  • Stabilní konstrukce → kovové nohy zajišťují stabilitu a pevnost. Bez ohledu na to, jak často budete židli používat, můžete se spolehnout na to, že vám bude sloužit bezpečně a spolehlivě.

Rozměry a parametry

Rozměry

  • šířka: 40 cm,

  • výška: 105 cm,

  • hloubka: 56 cm,

  • Výška sedu: 76 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Barva

černá

Typ

Bluvel 19

barevné provedení

Barva nožek

černá

Provedení

Nožky

kovové

Další informace
Přesvědčte se o spolehlivosti a moderním designu nábytku s kovovými nohami. Tyto pevné a stylové nohy dodají vašemu interiéru jedinečný nádech. Zajišťují stabilitu a odolnost, takže se z nábytku můžete těšit po mnoho let. Kovové nohy se také snadno čistí a udržují hygienu v okolí nábytku - stačí je otřít vlhkým hadříkem. Jejich minimalistický design se navíc dokonale hodí k různým stylům interiéru, od moderního až po industriální.

Montáž

Vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Hodnocení zákazníků

/barova-zidle-cherry-h-1-velvet---cerna---cerna-bluvel-19-p-49471-1016-1016.html